De Week van Gelderland is de wekelijkse talkshow van Omroep Gelderland en wordt gepresenteerd door Linda Geerdink. We kijken terug op het nieuws van de afgelopen week en blikken vooruit op wat komen gaat.

Daarbij hebben we aandacht voor belangrijke en grote gebeurtenissen in onze provincie, maar is er ook oog voor het kleine en het menselijke verhaal. We bieden achtergrondverhalen waarin we zaken van allerlei kanten en perspectieven belichten, maar bieden ook geregeld podium aan cultuur en muziek.

De Week van Gelderland wordt iedere vrijdag uitgezonden om 17.15 uur (daarna ieder uur herhaald). Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist.

Aflevering bijwonen
Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen van een een tv-uitzending? Meld je dan aan voor een rondleiding bij Omroep Gelderland en sluit vervolgens aan bij de live-uitzending van onze talkshow De Week van Gelderland. Dat kan elke vrijdag van 15.15 tot 18.00 uur aan de Rosendaalseweg 704 in Arnhem. Wij zorgen voor een gratis hapje en drankje.

Direct contact opnemen met onze publieksservice kan ook via 026-3713713 of publieksservice@gld.nl. Vergeet niet om in de e-mail de gewenste datum en het aantal personen door te geven.