I Love De Achterhoek - Grande finale
Terugkijken

I Love De Achterhoek - Grande finale

Grande finale 5 maart 2022 17:20 - 17:45

Frans en Willem zijn een heleboel, maar modekoningen? Toch moeten ze er deze aflevering aan geloven. Ze gaan op bezoek bij Frank van Etten, die zijn uiterlijk wel heel serieus neemt. Ze ondergaan een schoonheidsbehandeling, want ook mannen knappen hier van op. De kapper werkt hun coupe bij en tot slot worden ze door een stylist in het nieuw gestoken.

Andere culturen

Andere culturen

19 februari 2022 17:20 - 17:45 Frans en Willem gooien de heupen los in het Caribisch Centrum in Nijmegen. Want dansen, daar word je gelukkig van. Ze gaan op bezoek bij paradijsvogel Inti Wasi in Apeldoorn en ondergaan een Sjamanistische cacaoceremonie, dat zou zorgen voor verjonging. Ze duiken het bos in met Petra Hoff voor een therapeutische Shinrin Yoku wandeling. De Japanse kunst van het bosbaden. En het helpt voor van alles, maar het is ook heel lekker. Een Thaise massage.
Mentale gezondheid

Mentale gezondheid

12 februari 2022 17:20 - 17:45 Als je mind op orde is, dan gaat de rest ook een stuk beter. Maar hoe verbeter je die mentale gezondheid? Door je ademhaling te controleren bijvoorbeeld. Goed ademhalen kan zoveel verschil maken. Verder gaan Frans en Willem over vuur lopen en knuffelen ze met koeien. Want intimiteit is heel belangrijk voor een lang en gelukkig leven.
Technologie

Technologie

5 februari 2022 17:20 - 17:45 Biohacking, ooit van gehoord? Door allerlei technische ontwikkelingen, kun je het beste uit jezelf halen. Frans en Willem bezoeken een biohacker in Tiel. Verder gaan de mannen wéér de kou in, dit keer niet zwemmen, maar in een koude cabine. Ze sporten onder stroom, en ze komen meer te weten over hun spijsverteringskanaal.
Spiritualiteit

Spiritualiteit

29 januari 2022 17:20 - 17:45 Frans en Willem nemen deel aan een heuse zweethutceremonie, een eeuwenoud ritueel dat zou voelen als een wedergeboorte. Ze maken een magische bostrip op de Veluwe waarbij ze eindigen in een waterbron. En ook de mooie rode camper wordt onderworpen aan een spirituele reiniging.