Fa. Milie BV - Familie Doorman en Familie Rikken
Terugkijken

Fa. Milie BV - Familie Doorman en Familie Rikken

Familie Doorman en Familie Rikken 30 juni 17:15 - 17:45

Familiebedrijven, ze zijn er volop, van groot en internationaal tot klein en lokaal. Van honkvast en woekeren met de ruimte tot telkens weer verkassen of bijbouwen omdat het bedrijf daarom vraagt. Vandaag in Fa. Milie BV het groene natuurproduct van klimopkweker Rikken en de alles-met-een-stekker-apparatuur van de Nijmeegse familie Doorman.

Familie Hullegie en Familie Woudenberg

Familie Hullegie en Familie Woudenberg

23 juni 17:15 - 17:50 Familiebedrijven te kust en te keur. In bedrijfstakken die hemelsbreed van elkaar verschillen. Voor mannen en voor vrouwen, geleid door mannen en door vrouwen. Vandaag in Fa. Milie BV de zijdezachte lingerie van de zusjes Hullegie tegenover de staalharde botenbouw van de familie Woudenberg.
Familie van Boort en Familie Bakker

Familie van Boort en Familie Bakker

16 juni 17:20 - 17:45 Bij de twee familiebedrijven van vandaag draait het ook om gezelligheid. De één doet dit door de gasten te verwennen en de ander geeft de gasten graag wat gezelligheid mee. We bezoeken Hotel Bakker in Vorden en wijnkoperij Luuc van Boort in Zaltbommel.
Familie Eijkelkamp en Familie Schut

Familie Eijkelkamp en Familie Schut

9 juni 17:20 - 17:45 Familiebedrijven in Gelderland verdienen overal ter wereld hun boterham. Van lokaal en dichtbij tot in de verste uithoeken van onze aardbol. En van diep onder de grond tot bovenop de nok. Vandaag in FaMilie BV multinational in grondonderzoek Royal Eijkelkamp uit Giesbeek en zzp-rietdekker Eddy Schut uit Kootwijkerbroek.
Familie Ruesink en Familie Reil

Familie Ruesink en Familie Reil

15 juli 2021 17:20 - 17:45 Een familiebedrijf is vaak ook een erfenis van vorige generaties. Om mee te gaan met de tijd en bestaansrecht te houden, moet je je blijven vernieuwen en ontwikkelen. Soms vanuit een specialisatie, en soms door te verbreden en nieuwe markten aan te boren. Vandaag twee bedrijven die dat op hun eigenwijze doen. We zijn te gast bij de familie Ruesink in Aalten en de familie Reil in Heerde.