De Gulden Gelderlander - Aflevering 5
Terugkijken

De Gulden Gelderlander - Aflevering 5

Aflevering 5 30 september 17:15 - 17:45

Jochem maakt kennis met Henk van Someren. Zijn passie is aquaria en deze verzorgt hij op verschillende plekken al meer dan 35 jaar, vrijwillig. Dat verdient een beloning! We gaan ook naar Jaap Schut, die al spelend op zijn doedelzak veel geld inzamelt voor het goede doel.

Aflevering 4

Aflevering 4

23 september 17:15 - 17:45 Jochem gaat op buurtonderzoek in Kesteren om te kijken of supermarkteigenaar André van der Pol de Gulden Gelderlander verdient. Ook wordt Jochem aan het werk gezet bij de dierenambulance in Tiel, waar ze altijd staan te springen om vrijwilligers. Als kerst op de taart brengen we een bezoek aan Vuren, waar Kim van Nieuwaal zich al jarenlang inzet voor de Jeugdsoos en de kinderen in de buurt.
Aflevering 3

Aflevering 3

16 september 17:15 - 17:45 Jochem gaat langs bij een bingomiddag in Twello. Als “bingomaster” reikt hij een wel heel bijzondere prijs uit aan Marietje Winterman. Ook gaat hij op bezoek bij de bijenstichting in Vorden. Een stichting die zijn hulp als vrijwilliger hard kan gebruiken. Daarna rijdt hij door naar Apeldoorn waar Truus Hermkens een Gulden Gelderlander ontvangt voor haar tomeloze inzet op de school en daarbuiten.
Aflevering 2

Aflevering 2

9 september 17:15 - 17:45 Tiny de Ruiter wordt verrast door een wel heel bijzondere ober. En dronepiloot Jan Slagboom weet niet wat hem overkomt tijdens een drone-opname. Naast deze verrassingen gaat Jochem ook op bezoek bij ‘Kringloop de Waterlelie’, een bijzondere organisatie die altijd op zoek is naar vrijwilligers.
Aflevering 1

Aflevering 1

2 september 17:15 - 17:45 Jochem gaat langs in Druten waar de ondernemende huismeester Chris Smith een Gulden Gelderlander krijgt. De echte dierenvriend Henry Keterlaar uit Genderingen krijgt ook bezoek van Jochem. Voor zijn inzet op de kinderboerderij ontvangt hij ook een welverdiende vergulde broche. Daarnaast gaat Jochem aan de slag bij de Bio Manege in Arnhem, waar hij meehelpt als vrijwilliger.