In het vizier van De Jager - Woonbestemming onbekend
Terugkijken

In het vizier van De Jager - Woonbestemming onbekend

Woonbestemming onbekend 11 februari 2021 17:20 - 17:45

De familie Bakker in Elst kocht twintig jaar geleden een huis in Elst. Maar na jaren wonen blijkt: er zit geen woonbestemming op. Na ellenlange procedures moet het huis worden leeggeruimd. Ook in Wapenveld staan bewoners van een appartementencomplex met de rug tegen de muur. Ze huren al jaren een woning, maar nu blijkt dat het illegaal is. Waar moeten ze nu heen? Inge de Jager zoekt hen op. Hoe is het als je huis geen woonbestemming blijkt te hebben?

Misstanden in Jeugddorp De Glind deel 2

Misstanden in Jeugddorp De Glind deel 2

13 oktober 2022 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland deed de afgelopen maanden onderzoek waarin tientallen oud-pleegkinderen vertellen over misbruik en mishandeling in De Glind. Ook vertellen zij jarenlang niet te zijn geloofd. De verhalen spelen in de jaren tachtig en negentig, maar bij de Omroep zijn ook recente gevallen bekend.
Misstanden in Jeugddorp De Glind deel 1

Misstanden in Jeugddorp De Glind deel 1

6 oktober 2022 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland deed de afgelopen maanden onderzoek waarin tientallen oud-pleegkinderen vertellen over misbruik en mishandeling in De Glind. Ook vertellen zij jarenlang niet te zijn geloofd. De verhalen spelen in de jaren tachtig en negentig, maar bij de Omroep zijn ook recente gevallen bekend.
Lennox (8) met down is dupe van bezuinigingsoperatie

Lennox (8) met down is dupe van bezuinigingsoperatie

29 september 2022 17:15 - 17:45 Lennox (8) uit Heteren heeft het syndroom van Down en gaat met veel plezier naar de basisschool in de buurt. Hij heeft vriendjes en leert veel. Toch dreigt hier een einde aan te komen. De gemeente Overbetuwe wil het aantal uren terugschroeven waarin Lennox begeleid wordt. Dat betekent dat Lennox naar een speciale school moet. Veel verder uit de buurt.
Arnhemse ondernemer in de problemen door curator

Arnhemse ondernemer in de problemen door curator

22 september 2022 17:15 - 17:45 De failliete onderneemster Sebahat Yudursen uit Arnhem is woedend. De curator die het faillissement in goede banen moest leiden, heeft volgens haar ‘puur zijn eigen zakken gevuld’. Nu, twee jaar later, zijn de schuldeisers nog steeds niet betaald maar raakt de kas wel leeg. Voormalig hoofdinspecteur van de politie Jacob Vlaar spreekt van een ‘roof cultuur onder curatoren’.