I Love De Achterhoek - Wat te doen met je pensioen? Aflevering 5
Terugkijken

I Love De Achterhoek - Wat te doen met je pensioen? Aflevering 5

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 5 29 april 2023 17:15 - 17:45

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in deze serie van 'I love de Achterhoek' op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze keer gaan de mannen op pad met de dierenambulance in Tiel. Ze trekken de stoute bowlingschoenen aan, en gooien een strike bij de senioren bowlingclub in 's Heerenberg. En koken ze -van kop tot kont- met Nel Schellekens.

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 8

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 8

20 mei 2023 17:15 - 17:45 Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in deze serie van 'I love de Achterhoek' op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Achtbanen bedienen, kaartjes scannen. Harry en Frans gingen na hun pensioen aan de slag bij een pretpark. De 80- jarige Co Lasscher uit Doesburg won onlangs het NK gewichtheffen. Frans en Willem steken de handen uit de mouwen bij de voedselbank Oost- Achterhoek. En meerijden als bakkenist in een zijspan, dat wil Willem heel graag nog in zijn leven doen. Wordt geregeld!
Wat te doen met je pensioen? Aflevering 7

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 7

13 mei 2023 17:15 - 17:45 Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in deze serie van 'I love de Achterhoek' op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Hoe is het om als naaktmodel te poseren? De 81-jarige Ingrid Noordberger doet het al jaren. En wat is ploggen? Joggen en afval verzamelen, Frans en Willem doen mee. En wilde je altijd al bij de politie werken? Doe het tijdens je pensioen, ze zoeken vrijwilligers. Op de bucketlist van Frans staat: Een reisje langs de Rijn! Een wens die in vervulling gaat.
Wat te doen met je pensioen? Aflevering 6

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 6

6 mei 2023 17:15 - 17:45 Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in deze serie van 'I love de Achterhoek' op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze week gaan ze op pad met Lucienne uit Beek die na haar pensioen een honden- uitlaatservice begon. Ze kruipen in de huid van een kasteelbewoner en brengen de geschiedenis van Kasteel Doorwerth tot leven. Samen met de 85-jarige Wietze Landman spelen ze een potje tennis, hij bereidt zich voor op het NK. En je kunt het je niet voorstellen, maar Willems wens is een full body wax. Auwwwww.
Wat te doen met je pensioen? Aflevering 4

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 4

22 april 2023 17:15 - 17:45 I love de Achterhoek is terug! Dit seizoen gaan Frans en Willem op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Als bijbaantje past Uulke Wietsma tijdens de pauze van school op de kinderen op het schoolplein. Bert uit Uchgelen speelt dagelijks op zijn keyboard en zet het op youtube. Dansen met jongeren die een beperking hebben, vrijwilligers Joli en Marieke doen het met plezier. Frans en Willem doen mee! En synchroonzwemmen, ooit gedaan? Willem heeft het op zijn bucketlist staan en zijn wens gaat in vervulling!