Vierdaagsefeesten - vrijdag 22 juli
Terugkijken

Vierdaagsefeesten - vrijdag 22 juli

vrijdag 22 juli 22 juli 2022 18:45 - 19:00

We mogen weer feest vieren en dat laat Linda Geerdink zich maar één keer zeggen: de derde week van juli duikt ze na drie jaar eindelijk weer het feestgedruis in tijdens de Vierdaagsefeesten! In zes afleveringen van Linda breekt UIT! (bij de Vierdaagsefeesten) doet ze verslag van alle festiviteiten in de Waalstad. Elke dag spreekt ze af met een bekende artiest die die week optreedt, geeft ze tips voor de leukste optredens op de vele podia en neemt ze je mee achter de schermen op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland.

donderdag 21 juli

donderdag 21 juli

21 juli 2022 17:45 - 18:00 We mogen weer feest vieren en dat laat Linda Geerdink zich maar één keer zeggen: de derde week van juli duikt ze na drie jaar eindelijk weer het feestgedruis in tijdens de Vierdaagsefeesten! In zes afleveringen van Linda breekt UIT! (bij de Vierdaagsefeesten) doet ze verslag van alle festiviteiten in de Waalstad. Elke dag spreekt ze af met een bekende artiest die die week optreedt, geeft ze tips voor de leukste optredens op de vele podia en neemt ze je mee achter de schermen op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland.
woensdag 20 juli

woensdag 20 juli

20 juli 2022 17:45 - 18:00 We mogen weer feest vieren en dat laat Linda Geerdink zich maar één keer zeggen: de derde week van juli duikt ze na drie jaar eindelijk weer het feestgedruis in tijdens de Vierdaagsefeesten! In zes afleveringen van Linda breekt UIT! (bij de Vierdaagsefeesten) doet ze verslag van alle festiviteiten in de Waalstad. Elke dag spreekt ze af met een bekende artiest die die week optreedt, geeft ze tips voor de leukste optredens op de vele podia en neemt ze je mee achter de schermen op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland.
dinsdag 19 juli

dinsdag 19 juli

19 juli 2022 17:45 - 18:00 We mogen weer feest vieren en dat laat Linda Geerdink zich maar één keer zeggen: de derde week van juli duikt ze na drie jaar eindelijk weer het feestgedruis in tijdens de Vierdaagsefeesten! In zes afleveringen van Linda breekt UIT! (bij de Vierdaagsefeesten) doet ze verslag van alle festiviteiten in de Waalstad. Elke dag spreekt ze af met een bekende artiest die die week optreedt, geeft ze tips voor de leukste optredens op de vele podia en neemt ze je mee achter de schermen op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland.
maandag 18 juli

maandag 18 juli

18 juli 2022 17:45 - 18:00 We mogen weer feest vieren en dat laat Linda Geerdink zich maar één keer zeggen: de derde week van juli duikt ze na drie jaar eindelijk weer het feestgedruis in tijdens de Vierdaagsefeesten! In zes afleveringen van Linda breekt UIT! (bij de Vierdaagsefeesten) doet ze verslag van alle festiviteiten in de Waalstad. Elke dag spreekt ze af met een bekende artiest die die week optreedt, geeft ze tips voor de leukste optredens op de vele podia en neemt ze je mee achter de schermen op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland.