Instellingen
Instellingen
JA ik wil NU! - Riccardo en Nicole
Terugkijken

JA ik wil NU! - Riccardo en Nicole

Riccardo en Nicole 7 november 16:20 - 16:45

Riccardo en Nicole uit Wijchen zijn al sinds 2012 samen en hebben twee kinderen. Riccardo heeft Nicole ten huwelijk gevraagd op 21 december 2018 bij de kerstboom. Vanwege Corona is er tot nu toe nog geen huwelijk tot stand gekomen. Maar vandaag zeggen Riccardo en Nicole JA! In JA ik wil NU! volgen we acht koppels op de dag van hun leven. Veel mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn geweest om te trouwen, krijgen nu hun kans. Omroep Gelderland biedt de koppels een geheel verzorgde ceremonie aan. In de ochtend, heel vroeg, worden de koppels opgehaald door presentatrices Jennifer Evenhuis en Renate Reijnders die hen apart van elkaar meenemen. Kleding en ringen worden uitgezocht en er wordt een taart gemaakt. Het bruidspaar geeft de dag van hun leven volledig uit handen. Hoe dat verloopt zie je in JA ik wil NU!

Roland en Marion

Roland en Marion

Gisteren 16:20 - 16:45 Marion (49) en Roland (56) uit Druten zijn drie jaar samen. Ze hebben elkaar via het internet leren kennen. Marion was gescheiden en op zoek naar nieuw geluk in haar leven en die vond ze bij Roland die voorheen in de Achterhoek woonde. Voor de liefde verhuisde hij naar zijn Marion toe. Trouwen is voor dit koppel tot nu toe alleen maar een droom geweest. Marion staat namelijk onder bewind en het geld voor een huwelijk is er niet. Maar vandaag gaan ze trouwen en niet zomaar op maandagochtend.
Kursat en Mai Britt

Kursat en Mai Britt

21 november 16:20 - 16:45 Iets meer dan een jaar geleden keken ze elkaar in de ogen op een verjaardag van een vriendin. Het is direct liefde op het eerste gezicht. Kürşat (47) en Mai Britt (42) zijn sindsdien onafscheidelijk. Als Kürşat een paar maanden later ook nog eens op één knie gaat, lijkt het liefdesverhaal compleet te zijn. Maar een droomhuwelijk waar de Apeldoornse als meisje al van droomde, leek er niet in te zitten. Tot nu, want vandaag trouwen Kürşat en Mai Britt
Robin en Samantha

Robin en Samantha

14 november 16:20 - 16:45 Samantha heeft al sinds zij een klein meisje was de droom om te trouwen en een gezinnetje te stichten. Het krijgen van kinderen ging alleen niet vanzelf. Een lang traject met onder ander hormoonbehandelingen volgde. Inmiddels hebben ze twee schatten van kinderen maar het trouwen is er nog steeds niet van gekomen tot vandaag want Robin en Samantha zeggen eindelijk JA! In JA ik wil NU! volgen we acht koppels op de dag van hun leven. Veel mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn geweest om te trouwen, krijgen nu hun kans. Omroep Gelderland biedt de koppels een geheel verzorgde ceremonie aan. In de ochtend, heel vroeg, worden de koppels opgehaald door presentatrices Jennifer Evenhuis en Renate Reijnders die hen apart van elkaar meenemen. Kleding en ringen worden uitgezocht en er wordt een taart gemaakt. Het bruidspaar geeft de dag van hun leven volledig uit handen. Hoe dat verloopt zie je in JA ik wil NU!
Christian en Linda

Christian en Linda

31 oktober 16:20 - 16:45 Vandaag trouwen Christian en Linda uit Apeldoorn. Samen met hun kinderen uit een eerder huwelijk, vormen zij een samengesteld gezin. Christian vroeg Linda twee jaar geleden ten huwelijk in Disneyland Parijs met een zelfgeschreven nummer. De voorbereiding kon beginnen maar toen sloeg het noodlot toe, Christian kreeg een dubbele herseninfarct. Inmiddels gaat het, na een flinke revalidatieperiode, weer een stuk beter met hem en willen zij niets liever dan de liefde vieren met het hele gezin.
Nick en Ilona

Nick en Ilona

24 oktober 15:20 - 15:45 Vandaag trouwen Nick(30) en Ilona(28) uit Eerbeek. Het koppel is al 8 jaar samen en zijn onafscheidelijk. Maar naast dat ze heel gelukkig met elkaar zijn, kennen zij ook een minder leuke tijd. Ilona heeft een depressie gehad en dat is niet alleen voor Ilona een pittige tijd geweest. Ook voor Nick was het soms best moeilijk. Maar hun relatie is nu sterker dan ooit en dat willen zij het vieren met een romantisch huwelijk . Ze willen de magie van het huwelijk ervaren en dat gaan ze vandaag doen in JA ik wil NU!
Kees en Annoeska

Kees en Annoeska

17 oktober 15:20 - 15:45 Vandaag gaan Kees en Annoeska trouwen! Het koppel is al 21 jaar samen en woont sinds twee jaar in hun paleisje in Zevenaar. Ze hebben twee prachtige kinderen. Trouwen was altijd te duur en het leven raasde voorbij. Totdat een bekende van de familie overleed en ze tot een besef kwamen. Annoeska ging zelf op een knie om haar Kees ten huwelijk te vragen en niet zomaar een huwelijk maar via het tv-programma JA ik wil NU!
Robin en Priscilla

Robin en Priscilla

10 oktober 15:20 - 15:45 Vandaag gaan Robin en Priscilla uit Wageningen trouwen! Ze zijn drie jaar samen en kennen elkaar uit de Horeca. Priscilla heeft een pittig verleden en heeft eindelijk rust gevonden bij haar Robin. Vorig jaar hing er een ring in de kerstboom en ging Robin op één knie. Dat zij de ware zijn voor elkaar is wel duidelijk en dat willen ze van de daken schreeuwen.
Making of

Making of

26 september 15:20 - 15:45 Marleen Hoftijzer neemt je mee achter de schermen van het nieuwe trouwprogramma JA ik wil NU!. Beleef hoe de acht koppels de mooiste dag van hun leven uit handen geven aan Omroep Gelderland.