Op weg naar Zomer in Gelderland
Terugkijken

Op weg naar Zomer in Gelderland

14 juli 2019 17:20 - 17:45

In deze tweede aflevering bezoekt ze de ruine van Nettelhorst, hoort ze wat Stroe tot Stroe maakt, rijdt ze door de buurtschappen Appel en Driedorp, bezoekt ze het oudste kerkje van Nederland in Vorchten en mag ze waterskieën in Emst.

Op weg naar Zomer in Gelderland

4 augustus 2019 17:20 - 17:45 In deze laatste aflevering gaat Angelique naar de moestuin van de schoolkinderen van Leuvenheim, is ze bij de oorsprong van Laag Soeren, de Sprengen, bezoekt ze de oudste kerk van Nederland in Angerlo, dat zeggen ze tenminste zelf, krijgt ze een oorverdovend welkom in Loo en hoort ze wat de naam Pokkershutte betekent in IJzevoorde.

Op weg naar Zomer in Gelderland

28 juli 2019 17:20 - 17:45 In deze aflevering maakt ze kennis met adoptieschapen in Elden, gaat ze op zoek naar het mooiste plekje van Nederasselt, bezoekt ze een eeuwenoud landhuis in Boven Leeuwen, zwaait ze even naar de leukste pontbaas van Gelderland en zit ze midden tussen honderden slakken in Nieuwaal.

Op weg naar Zomer in Gelderland

7 juli 2019 17:20 - 17:45 In deze eerste aflevering reist Angelique door de Achterhoek. Ze is bij het stadsontbijt in Terborg, het Ettens Mannenkoor zingt voor haar, ze hoort alles over een toiletrollenverzameling in Barlo, rijdt door het prachtige Woold en ze gaat waterfietsen bij natuurpark De Leemputten in Zwolle bij Groenlo.
Wezep

Wezep

5 augustus 2018 17:35 - 18:00 In Op weg naar Zomer in Gelderland stelt Angelique Krüger alle 15 plaatsen voor die in de zomer mee doen aan Zomer in Gelderland. Vandaag is ze in Wezep, helemaal in het noorden van de provincie. Ze maakt kennis met het prachtige landgoed IJsselvliedt, leert waarom Wezep ook wel het stratenmakersdorp wordt genoemd en het team van Wezep heeft nog een leuke verrassing voor Angelique in huis....