Nu, in het ziekenhuis
Terugkijken

Nu, in het ziekenhuis

11 november 2020 17:15 - 17:20

De cijfers dalen, maar de tweede golf is nog niet voorbij. Helaas moeten er nog steeds operaties worden afgezegd, bijvoorbeeld van de hoogbejaarde mevrouw Wagenaar.

Rijnstate Arnhem

Rijnstate Arnhem

17 maart 2021 17:20 - 17:25 Stikbenauwd hebben sommige coronapatiënten het. Zoals Wilma die diep wordt beademend maar toch met fysiotherapeut Dilianne wat oefeningen doet. Om spierafbraak zoveel mogelijk te voorkomen. Dat probeert ook diëtist Merel door Joop eiwitrijke voeding voor te schrijven om weer aan te sterken. Gehuld in beschermende kleding proberen Merel en Dilianne op de corona-afdeling van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem de patiënten zo fit mogelijk te houden.
Gelreziekenhuizen Apeldoorn

Gelreziekenhuizen Apeldoorn

16 maart 2021 17:20 - 17:25 Zij proberen zo goed mogelijk voor coronapatiënten te zorgen; de artsen van het Apeldoornse Gelre ziekenhuizen. Maar ook zij zijn maar mensen en ervaren hier vaak heftige emoties bij. IC-arts Anke Kröner en verpleegkundige Ruth Noorderink nemen je een dagje mee op de corona-afdeling. Hoe gaat het daar nu, één jaar na de eerste coronapatient?
CWZ Nijmegen

CWZ Nijmegen

15 maart 2021 17:20 - 17:25 Longverpleegkundige Janine Nieuwenhuis heeft al bijna een jaar lang geen andere patiënten gezien dan coronapatiënten. Tijdens de tweede golf vertelde ze dat ze moe is. Hoe is het nu met haar? Ziet ze licht aan het einde van de covid-tunnel? En wat heeft een bijzondere wedstrijd daar mee te maken? Terwijl ze ex-coronapatiënt Milos Bajic verzorgt doet hij een emotionele oproep.

Nu, in het ziekenhuis

18 november 2020 17:15 - 17:20 Het vaccin is het nieuws van de dag, ook in onze provincie. Annemieke krijgt de insectencellen te zien waar onderzoek mee wordt gedaan, en neemt een kijkje in het laboratorium.