Nieuwe streken van Joris
Terugkijken

Nieuwe streken van Joris

3 oktober 2019 17:20 - 17:40

Muzikant Joris Linssen gaat vier dagen tegen de stroom in lopen van grote Nederlandse rivieren door de provincies: Brabant, Gelderland en Utrecht. Elke dag legt hij samen met zijn 5-koppige band Caramba minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug. De vijf amigo’s moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?

Nieuwe streken van Joris

17 oktober 2019 17:20 - 17:40 Muzikant Joris Linssen gaat vier dagen tegen de stroom in lopen van grote Nederlandse rivieren door de provincies: Brabant, Gelderland en Utrecht. Elke dag legt hij samen met zijn 5-koppige band Caramba minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug. De vijf amigo’s moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?

Nieuwe streken van Joris

10 oktober 2019 17:20 - 17:40 Muzikant Joris Linssen gaat vier dagen tegen de stroom in lopen van grote Nederlandse rivieren door de provincies: Brabant, Gelderland en Utrecht. Elke dag legt hij samen met zijn 5-koppige band Caramba minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug. De vijf amigo’s moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?

Nieuwe streken van Joris

26 september 2019 17:20 - 17:40 Muzikant Joris Linssen gaat vier dagen tegen de stroom in lopen van grote Nederlandse rivieren door de provincies: Brabant, Gelderland en Utrecht. Elke dag legt hij samen met zijn 5-koppige band Caramba minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug. De vijf amigo’s moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?

Nieuwe streken van Joris

12 september 2019 17:20 - 17:40 Muzikant Joris Linssen gaat vier dagen tegen de stroom in lopen van grote Nederlandse rivieren door de provincies: Brabant, Gelderland en Utrecht. Elke dag legt hij samen met zijn 5-koppige band Caramba minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug. De vijf amigo’s moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?