JA ik wil NU! - Making of
Terugkijken

JA ik wil NU! - Making of

Making of 26 september 2021 17:20 - 17:45

Marleen Hoftijzer neemt je mee achter de schermen van het nieuwe trouwprogramma JA ik wil NU!. Beleef hoe de acht koppels de mooiste dag van hun leven uit handen geven aan Omroep Gelderland.

Kerstspecial, deel 2

Kerstspecial, deel 2

19 december 2021 17:20 - 17:45 Vandaag blikken we samen met de acht koppels van JA ik wil NU! terug op hun bijzondere bruiloften. Onder het genot van een heerlijk kerstdiner schuiven de newlyweds aan tafel met Jennifer en Renate. We horen hoe het getrouwde leven de stellen bevalt en bespreken hun meest ontroerende momenten. Als kers op de taart spelen we een quiz waarbij één koppel een huwelijksreis wint!
Kerstspecial, deel 1

Kerstspecial, deel 1

12 december 2021 17:20 - 17:45 Vandaag blikken we samen met de acht koppels van JA ik wil NU! terug op hun bijzondere bruiloften. Onder het genot van een heerlijk kerstdiner schuiven de newlyweds aan tafel met Jennifer en Renate. We horen hoe het getrouwde leven de stellen bevalt en bespreken hun meest ontroerende momenten. Als kers op de taart spelen we een quiz waarbij één koppel een huwelijksreis wint!
Roland en Marion

Roland en Marion

28 november 2021 17:20 - 17:45 Marion (49) en Roland (56) uit Druten zijn drie jaar samen. Ze hebben elkaar via het internet leren kennen. Marion was gescheiden en op zoek naar nieuw geluk in haar leven en die vond ze bij Roland die voorheen in de Achterhoek woonde. Voor de liefde verhuisde hij naar zijn Marion toe. Trouwen is voor dit koppel tot nu toe alleen maar een droom geweest. Marion staat namelijk onder bewind en het geld voor een huwelijk is er niet. Maar vandaag gaan ze trouwen en niet zomaar op maandagochtend.
Kursat en Mai Britt

Kursat en Mai Britt

21 november 2021 17:20 - 17:45 Iets meer dan een jaar geleden keken ze elkaar in de ogen op een verjaardag van een vriendin. Het is direct liefde op het eerste gezicht. Kürşat (47) en Mai Britt (42) zijn sindsdien onafscheidelijk. Als Kürşat een paar maanden later ook nog eens op één knie gaat, lijkt het liefdesverhaal compleet te zijn. Maar een droomhuwelijk waar de Apeldoornse als meisje al van droomde, leek er niet in te zitten. Tot nu, want vandaag trouwen Kürşat en Mai Britt