I Love De Achterhoek - Liemers
Terugkijken

I Love De Achterhoek - Liemers

Liemers 1 december 2020 16:20 - 16:45

In deze 8e aflevering gaan Frans Miggelbrink en Willem te Molder naar de Liemers. Een regio grenzend aan de Achterhoek met veel overeenkomsten, maar ook enorme verschillen.

Sport en bewegen

Sport en bewegen

Gisteren 16:20 - 16:45 Frans en Willem gaan in hun derde seizoen I Love de Achterhoek op zoek naar ultiem geluk en levensverlengende gezondheid. Na 1,5 jaar Corona-perikelen met daarin weinig werk en contact met anderen en zelf ziek te zijn geweest breekt er een nieuw jaar aan. Onze mannen raken al aardig op leeftijd en willen hun leven zo gelukkig en gezond mogelijk ervaren. Elke week gaan ze aan de slag met een ander thema. Deze week duiken de mannen in de wereld van sport en bewegen. Zo gaan ze winterzwemmen in Zutphen en krijgen ze krachttraining van de Apeldoornse bodybuilder Camiel Saris.
De Aftrap

De Aftrap

8 januari 16:20 - 16:45 In het derde seizoen van I Love de Achterhoek gaan Frans en Willem op zoek naar ultiem geluk en levensverlengende gezondheid. In acht afleveringen gaan ze op missie en zoeken ze uit hoe ze op verschillende manieren gezond en gelukkig oud kunnen worden. In de eerste aflevering onderzoeken de mannen hoe het er voor staat met zichzelf door een fitheidscheck te ondergaan. Ook gaan ze in gesprek met positiviteitsgoeroe Emile Ratelband en geluksprofessor Ap Dijksterhuis.
Apeldoorn

Apeldoorn

15 december 2020 16:20 - 16:45 In deze laatste aflevering verruilen Frans Miggelbrink en Willem te Molder hun eigen Achterhoek voor de stad Apeldoorn. Ze ontdekken de koninklijke kant van Apeldoorn, bakken oliebollen met één van de vele kermisexploitanten die hier woont en draaien een rondje mee op de wielerbaan van het Omnisport.
Gelderse Vallei

Gelderse Vallei

8 december 2020 16:20 - 16:45 Deze week verruilen Frans Miggelbrink en Willem te Molder de Achterhoek voor de Gelderse Vallei. Naast kippen en kerken staat de regio ook bekend om zijn innovatieve voedingsmiddelenindustrie en dat gaan de mannen ontdekken.