Instellingen
Instellingen
Levende Rivier - Levende Rivier - making of
Terugkijken

Levende Rivier - Levende Rivier - making of

Levende Rivier - making of 4 augustus 2017 15:20 - 15:50

De Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire in vier etappes (+ making of) over de fonkelnieuwe riviernatuur in Nederland. Gemaakt door Ruben Smit, een gepassioneerd ecoloog, fotograaf en filmer. Hij gaat via de Rijn op weg naar de zee. In deze aflevering ziet u de making of.

Levende Rivier - vierde etappe

Levende Rivier - vierde etappe

3 augustus 2017 15:20 - 15:50 De Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire in vier etappes (+ making of) over de fonkelnieuwe riviernatuur in Nederland. Gemaakt door Ruben Smit, een gepassioneerd ecoloog, fotograaf en filmer. Hij gaat via de Rijn op weg naar de zee. De 4e etappe: de monding; het grote water van het Haringvliet.
Levende Rivier - derde etappe

Levende Rivier - derde etappe

2 augustus 2017 15:20 - 15:50 De Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire in vier etappes (+ making of) over de fonkelnieuwe riviernatuur in Nederland. Gemaakt door Ruben Smit, een gepassioneerd ecoloog, fotograaf en filmer. Hij gaat via de Rijn op weg naar de zee. 3e etappe: in de Biesbosch; de terugkeer van de vliegende deur.
Levende Rivier - tweede etappe

Levende Rivier - tweede etappe

1 augustus 2017 15:20 - 15:50 De Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire in vier etappes (+ making of) over de fonkelnieuwe riviernatuur in Nederland. Gemaakt door Ruben Smit, een gepassioneerd ecoloog, fotograaf en filmer. Hij gaat via de Rijn op weg naar de zee. Volg het water, de rivier, de man en zijn kano. Tweede etappe: diepe sompige dalen aan de voet van de Grebbeberg
Levende Rivier - eerste etappe

Levende Rivier - eerste etappe

31 juli 2017 15:20 - 15:50 De Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire in vier etappes (+ making of) over de fonkelnieuwe riviernatuur in Nederland. Gemaakt door Ruben Smit, een gepassioneerd ecoloog, fotograaf en filmer. Hij gaat via de Rijn op weg naar de zee. Volg het water, de rivier, de man en zijn kano. Eerste etappe: De verloren rivier, over waterdynamiek en natuurherstel in de Gelderse Poort.