Koepel van Vrijheid
Terugkijken

Koepel van Vrijheid

17 april 2021 17:20 - 17:45

Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

1 mei 2021 17:20 - 17:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

24 april 2021 17:20 - 17:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

10 april 2021 17:20 - 17:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

3 april 2021 17:20 - 17:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel.