Instellingen
Instellingen
Koepel van Vrijheid
Terugkijken

Koepel van Vrijheid

3 april 15:20 - 15:45

Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel.

Koepel van Vrijheid

1 mei 15:20 - 15:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

24 april 15:20 - 15:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

17 april 15:20 - 15:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

10 april 15:20 - 15:45 Terwijl de jongeren opgesloten zitten in de Koepelgevangenis, krijgen ze twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid.

Koepel van Vrijheid

27 maart 16:20 - 16:45 Het avontuur gaat van start: Tako Rietveld heet de 6 jongeren welkom in de Koepelgevangenis in Arnhem. De jongeren krijgen twee opdrachten mee: vertel je eigen verhaal aan de groep en hoe staat deze in relatie tot het thema vrijheid, én maak een vlog van jouw ervaring in de Koepel. De jongeren krijgen tijdens hun verblijf bezoek van een aantal bijzondere gasten die een relatie hebben met het thema vrijheid. De eerste gast is rapper Pjotr (25).