KerstKaravaan
Terugkijken

KerstKaravaan

25 december 2022 17:15 - 17:45

Fien is in Beesd een bekend gezicht en daarom wil het hele dorp haar in het zonnetje zetten. Jochem neemt haar mee op de duofiets voor een ritje met hoogtepunten. Esther overvalt meester Kevin die zijn klas achter moet laten om de lucht in te gaan, Frank bezoekt Albert in Heelsum in zijn versierde Kersthuis en Angelique is in Doesburg om een mand met lekkernijen weg te geven.

KerstKaravaan

26 december 2022 17:15 - 17:45 Als je op Tweede Kerstdag jarig bent, schiet je verjaardag er nog wel eens bij in. Vandaag brengt Esther daar verandering in want Ingrids verjaardag gaat goed gevierd worden. Linda uit Wageningen heeft MS en wil graag met haar dochter zoveel mogelijk leuke dingen doen. Angelique haalt moeder en dochter Kiara op voor een bijzonder uitje. Jochem is in Afferden bij een prachtig versierd huis en Frank zoekt in Renkum iemand die een mand met lekkernijen kan gebruiken.

KerstKaravaan

23 december 2022 17:15 - 17:45 In Didam wonen Willeke en Peter die precies 2 jaar geleden elkaar de liefde verklaarde, de foto's van het officiële moment waren alleen mislukt. Angelique zorgt er vandaag voor dat er nieuwe foto's worden gemaakt. Frank stapt in de wensenbus om Hetty het grootste Kerstgeheim van Aalten te laten zien, Esther kijkt haar ogen uit in Lienden en Jochem geeft een mand met lekkernijen weg in Culemborg.

KerstKaravaan

22 december 2022 17:15 - 17:45 Esther heeft haar bus volgeladen met versiering om de afdeling van een zorgcentrum in Tiel Kerstklaar te maken. Op Kasteel Middachten overvalt Angelique Wieneke om haar in het zonnetje te zetten. Frank is in Westervoort om een pakket met lekkers uit te delen en Jochem stapt een waar kerstparadijs binnen in Zutphen.

KerstKaravaan

21 december 2022 17:15 - 17:45 Jochem gaat vandaag de bijna 90-jarige Annie verrassen in Arnhem. Esther gaat naar Gaanderen waar Tamara een make-over krijgt. Frank rijdt naar Huissen waar hij bij Gerard's versierde Kersthuis op bezoek gaat. In Didam gaat Angelique op zoek naar iemand die wel een extraatje verdient deze Kerst.