Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

22 december 2021 17:20 - 18:00

Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond schuiven de spelers van voetbalclub Fairplay uit Culemborg aan. Na een vreselijke brand zijn zij al hun spullen kwijt. Maar Frans Duijts zorgt ervoor dat zij straks weer eigen ballen en shirtjes hebben! Ook Esther gaat weer op pad en verrast vandaag de medewerkers van verzorgingshuis Elim in Ochten die het door corona heel zwaar hebben gehad het afgelopen jaar.

Aflevering 7

Aflevering 7

24 december 2023 17:15 - 18:00 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind. In de finaleshow wordt de opbrengst bekend gemaakt.
Aflevering 6

Aflevering 6

23 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 5

Aflevering 5

22 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 4

Aflevering 4

21 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.