Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

22 december 2021 17:20 - 18:00

Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond schuiven de spelers van voetbalclub Fairplay uit Culemborg aan. Na een vreselijke brand zijn zij al hun spullen kwijt. Maar Frans Duijts zorgt ervoor dat zij straks weer eigen ballen en shirtjes hebben! Ook Esther gaat weer op pad en verrast vandaag de medewerkers van verzorgingshuis Elim in Ochten die het door corona heel zwaar hebben gehad het afgelopen jaar.

Kerst vier je samen

24 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. In deze laatste aflevering op Kerstavond verrast Zazou haar vriendin Diane. Zij heeft onlangs haar broer verloren die zeer plotseling overleed. Zazou wil haar graag een hart onder de riem steken met een lief gebaar. Ook presentatrice Esther gaat weer op pad en verrast Noelle en haar zoontje Freanky met een slaapkamer metamorfose.

Kerst vier je samen

23 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond zitten de dames van de huishoudelijke dienst van het Ziekenhuis St. Jansdal op de bank. Ook zij hebben de coronatijd als zeer heftig ervaren en daarom wil Jennie haar collega's in het zonnetje te zetten. En ook Esther gaat weer op pad om Donny en Sushila te verrassen met een love fotoshoot in het Openluchtmuseum.

Kerst vier je samen

21 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond zit zanggroep De Kèls uit Groesbeek op de bank en vertellen zij over hun afscheidsconcert wat door corona niet door kon gaan. Nadie wil graag haar man Kenny verrassen met een ballonvlucht. Hij is nog steeds aan het revalideren van een vreselijk auto-ongeluk en verdient daarom wel wat afleiding. En ook presentatrice Esther gaat op pad om drie hele lieve hondjes (en hun baasjes) te verrassen.

Kerst vier je samen

20 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond worden de vrijwilligers van de Voedselbank uit Tiel in het zonnetje gezet. Zij verdienen rondom de verhuizing zelf wel iets extra's. Marieke wil graag haar nichtje Annabel verrassen die, na het overlijden van haar moeder, een moeilijke tijd doormaakte. En ook presentatrice Esther gaat op pad om de familie van Heidy te verrassen met een vlucht in een echt vliegtuig!