Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

24 december 2020 17:20 - 18:00

Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! In november ontstond er een enorme brand in het huis van de familie Jansen. Bijna al hun privé bezittingen zijn weg. Tante Riet wil het gezin graag wat extra's geven deze Kerst. Daarom wordt ieder gezinslid in het zonnetje gezet. En ook Leo wordt in het zonnetje gezet. Hij zet zich namelijk al jaren in voor de dak- en thuislozen van Arnhem. Hij krijgt een enorme hoeveelheid warme kleding, ondergoed, handschoenen en zelfs een sheltersuit. En Frans zingt voor de laatste keer, op afstand, met heel Gelderland zijn eigen kerstnummer. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

24 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. In deze laatste aflevering op Kerstavond verrast Zazou haar vriendin Diane. Zij heeft onlangs haar broer verloren die zeer plotseling overleed. Zazou wil haar graag een hart onder de riem steken met een lief gebaar. Ook presentatrice Esther gaat weer op pad en verrast Noelle en haar zoontje Freanky met een slaapkamer metamorfose.

Kerst vier je samen

23 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond zitten de dames van de huishoudelijke dienst van het Ziekenhuis St. Jansdal op de bank. Ook zij hebben de coronatijd als zeer heftig ervaren en daarom wil Jennie haar collega's in het zonnetje te zetten. En ook Esther gaat weer op pad om Donny en Sushila te verrassen met een love fotoshoot in het Openluchtmuseum.

Kerst vier je samen

22 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond schuiven de spelers van voetbalclub Fairplay uit Culemborg aan. Na een vreselijke brand zijn zij al hun spullen kwijt. Maar Frans Duijts zorgt ervoor dat zij straks weer eigen ballen en shirtjes hebben! Ook Esther gaat weer op pad en verrast vandaag de medewerkers van verzorgingshuis Elim in Ochten die het door corona heel zwaar hebben gehad het afgelopen jaar.

Kerst vier je samen

21 december 2021 17:20 - 18:00 Frans Duijts en Sonja Booms gaan ook dit jaar weer heel veel mensen verrassen tijdens 'Kerst vier je samen'. Vanavond zit zanggroep De Kèls uit Groesbeek op de bank en vertellen zij over hun afscheidsconcert wat door corona niet door kon gaan. Nadie wil graag haar man Kenny verrassen met een ballonvlucht. Hij is nog steeds aan het revalideren van een vreselijk auto-ongeluk en verdient daarom wel wat afleiding. En ook presentatrice Esther gaat op pad om drie hele lieve hondjes (en hun baasjes) te verrassen.