Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

21 december 2020 17:20 - 18:00

Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Devran(9jaar) heeft het Ushersyndroom, dat betekent dat zijn gehoor en zijn zicht langzaamaan afnemen. Zijn tante wil hem daarom graag in het zonnetje zetten en het hele gezin mag mee! Ook Agnes wil graag mensen verrassen ze heeft namelijk twee vriendinnen die altijd voor haar klaar staan en dat verdient een mooie verrassing én Frans zingt, op afstand, met het popkoor The Anthony Singers. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Aflevering 7

Aflevering 7

24 december 2023 17:15 - 18:00 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind. In de finaleshow wordt de opbrengst bekend gemaakt.
Aflevering 6

Aflevering 6

23 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 5

Aflevering 5

22 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 4

Aflevering 4

21 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.