Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

20 december 2020 17:20 - 18:00

Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Mirjan is ernstig ziek en wil haar twee dochters een bijzondere laatste Kerst als gezin bezorgen en daar heeft ze een mooie verrassing voor bedacht. Jeannette heeft een oude bekende van haar opgegeven om in het zonnetje te zetten, al 40 jaar hebben zij elkaar niet gezien dus alleen het weerzien is al een verrassing én zingt Frans, op afstand, met het Muziek Theater Apeldoorn. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Aflevering 7

Aflevering 7

24 december 2023 17:15 - 18:00 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind. In de finaleshow wordt de opbrengst bekend gemaakt.
Aflevering 6

Aflevering 6

23 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 5

Aflevering 5

22 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 4

Aflevering 4

21 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.