Instellingen
Instellingen
Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

18 december 2019 16:20 - 16:45

Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Tijdens de show blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar, worden wensen in vervulling gebracht en kerstbomen uitgedeeld. Want kerst vieren we samen.

Kerst vier je samen

24 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! In november ontstond er een enorme brand in het huis van de familie Jansen. Bijna al hun privé bezittingen zijn weg. Tante Riet wil het gezin graag wat extra's geven deze Kerst. Daarom wordt ieder gezinslid in het zonnetje gezet. En ook Leo wordt in het zonnetje gezet. Hij zet zich namelijk al jaren in voor de dak- en thuislozen van Arnhem. Hij krijgt een enorme hoeveelheid warme kleding, ondergoed, handschoenen en zelfs een sheltersuit. En Frans zingt voor de laatste keer, op afstand, met heel Gelderland zijn eigen kerstnummer. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

23 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Fabienne heeft een zus die meervoudig is gehandicapt. Zij weet dus als geen ander hoe het is voor deze groep mensen tijdens de coronacrisis. Zij gunt haar en de medebewoners daarom een levende kerststal zodat ze even wat afleiding hebben. Ook Klaas wil graag iemand verrassen. Het afgelopen jaar overleed zijn moeder zonder zijn kennis Angeline was het nog moeilijker geweest. Hij gunt haar daarom een mooi pakket vol cadeaus. Frans zingt vandaag, op afstand, met het Pure Voice koor uit Ede. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

22 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Sabrina stuurde een hele lekkere wens in, ze wil namelijk haar vriendin Rebecca verrassen met een toetjesbuffet, dat wordt smullen. Mario wil graag zijn vrouw verrassen met een puzzel van wel 18.000 stukjes, maar overal zijn deze enorme puzzels uitverkocht... Gelukkig staat er een hele bijzondere kast in de studio met voor ieder wat wils. Frans zingt, op afstand, met het Koor Eigen Wijs. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

21 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Devran(9jaar) heeft het Ushersyndroom, dat betekent dat zijn gehoor en zijn zicht langzaamaan afnemen. Zijn tante wil hem daarom graag in het zonnetje zetten en het hele gezin mag mee! Ook Agnes wil graag mensen verrassen ze heeft namelijk twee vriendinnen die altijd voor haar klaar staan en dat verdient een mooie verrassing én Frans zingt, op afstand, met het popkoor The Anthony Singers. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

20 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Mirjan is ernstig ziek en wil haar twee dochters een bijzondere laatste Kerst als gezin bezorgen en daar heeft ze een mooie verrassing voor bedacht. Jeannette heeft een oude bekende van haar opgegeven om in het zonnetje te zetten, al 40 jaar hebben zij elkaar niet gezien dus alleen het weerzien is al een verrassing én zingt Frans, op afstand, met het Muziek Theater Apeldoorn. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

19 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Oma Wiely(90 jaar) uit Bemmel wil al heel lang in een snelle sportwagen rijden en dat kan geregeld worden! Ook Hermien, die normaal gesproken iedere week een bingo organiseert, staat een verrassing te wachten en zingt Frans, op afstand, met The new Voices uit Zevenaar. Want Kerst vier je Samen, ook op afstand!

Kerst vier je samen

18 december 2020 16:20 - 17:00 Ook dit jaar presenteren Sonja Booms en Frans Duijts een speciale kerstshow waarbij er heel veel mensen in het zonnetje gezet gaan worden! Zo worden twee horecaondernemers uit Ermelo verrast, krijgt een clubgebouw in Nijmegen een mooie verrassing om het gebouw aan te kleden en zingt Frans, op afstand, met het Elstars muziek Theater uit Tiel. Want Kerst vier je samen, ook op afstand.

Kerst vier je samen

22 december 2019 16:20 - 16:45 Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Tijdens de show blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar, worden wensen in vervulling gebracht en kerstbomen uitgedeeld. Want kerst vieren we samen.

Kerst vier je samen

21 december 2019 16:20 - 16:45 Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Tijdens de show blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar, worden wensen in vervulling gebracht en kerstbomen uitgedeeld. Want kerst vieren we samen.

Kerst vier je samen

20 december 2019 16:20 - 16:45 Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Tijdens de show blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar, worden wensen in vervulling gebracht en kerstbomen uitgedeeld. Want kerst vieren we samen.

Kerst vier je samen

19 december 2019 16:20 - 16:45 Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts. Tijdens de show blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar, worden wensen in vervulling gebracht en kerstbomen uitgedeeld. Want kerst vieren we samen.

Kerst vier je samen

17 december 2019 16:20 - 16:45 In 'Kerst vier je samen' laten Frans Duijts en Sonja Boom ze wensen in vervulling gaan.

Kerst vier je samen

16 december 2019 16:20 - 16:45 In 'Kerst vier je samen' laten Frans Duijts en Sonja Boom ze wensen in vervulling gaan.

Kerst vier je samen

23 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. 6 dappere dames doneren live in de studio hun lange lokken voor Stichting Haarwensen. Daarnaast wil mevrouw Cornelissen graag een foto met de hele familie om haar man te verrassen en zien we mevrouw Lagerweij die aan het haken en breien gaat om haar pop aan te kleden.

Kerst vier je samen

22 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. Er is een gezellige club mensen aanwezig die aan het repareren gaat. We spreken met Jeanet die zich inzet voor baasjes van huisdieren die het financieel niet altijd makkelijk hebben. En verrast Annemieke haar schoonmoeder Mary om eens lekker te ontspannen.

Kerst vier je samen

21 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. Gerrie is een groot liefhebber van Kerst, maar door haar twee katten moet haar huis wel "kat proof" gemaakt worden. Daarnaast steken we samen met de nabestaande en vrijwilligers van hospice de Hazelaar een kaarsje aan om te herdenken. Kerst is een mooie tijd, maar ook een tijd waar je soms wat extra licht en warmte kan gebruiken.

Kerst vier je samen

20 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. Meer dan 25 mensen zijn vandaag aan het handwerken voor verschillende goede doelen. In het publiek zitten de kasteelgidsen uit Rosendael en wordt de moeder van Corine verrast met een make-over voor Kerst!

Kerst vier je samen

19 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. Er staat een arreslee voor de deur die een ritje maakt met een aantal echte Kerst liefhebbers. Er wordt geknuffeld met dieren, spreken we Bastiaan die afgelopen jaar mee mocht met zijn helden van defensie en wordt het Jeugdhonk in Silvolde verrast met aankleding voor de hangplek.

Kerst vier je samen

18 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. Joelle van 11 jaar wil graag in actie komen voor kinderen die het moeilijk hebben, zien we meneer de Kruijff die nog steeds kaarsen aan het maken is voor het KWF en verrast Fred zijn vrouw Ida met een bijzonder optreden.

Kerst vier je samen

17 december 2018 16:20 - 17:00 Deze gezellige en warme uitzending staat helemaal in het teken van Kerst. Sonja Booms en Frans Duijts kijken terug op het afgelopen jaar met Theater Tegendraads en de brandweer uit Doetinchem en herinnert u de bowlsclub uit Renkum nog? Ook spreekt Sonja met Rikie Prinsen die wordt herenigd met een bijzonder persoon van vroeger.