Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

16 december 2019 17:20 - 17:45

In 'Kerst vier je samen' laten Frans Duijts en Sonja Boom ze wensen in vervulling gaan.

Aflevering 7

Aflevering 7

24 december 2023 17:15 - 18:00 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind. In de finaleshow wordt de opbrengst bekend gemaakt.
Aflevering 6

Aflevering 6

23 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 5

Aflevering 5

22 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 4

Aflevering 4

21 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.