Kerst vier je samen
Terugkijken

Kerst vier je samen

23 december 2018 17:20 - 18:00

Deze gezellige en warme uitzending gepresenteerd door Sonja Booms en Frans Duijts staat helemaal in het teken van Kerst. 6 dappere dames doneren live in de studio hun lange lokken voor Stichting Haarwensen. Daarnaast wil mevrouw Cornelissen graag een foto met de hele familie om haar man te verrassen en zien we mevrouw Lagerweij die aan het haken en breien gaat om haar pop aan te kleden.

Aflevering 7

Aflevering 7

24 december 2023 17:15 - 18:00 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind. In de finaleshow wordt de opbrengst bekend gemaakt.
Aflevering 6

Aflevering 6

23 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 5

Aflevering 5

22 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.
Aflevering 4

Aflevering 4

21 december 2023 17:15 - 17:45 Omroep Gelderland staat deze week volledig in het teken van Stichting Opkikker. In heel Gelderland worden statiegeldflessen en -blikjes ingezameld voor deze Stichting. presentatoren Angelique Krüger, Jochem van Gelder, Esther Stegeman en Frank Oosterwegel gaan de hele provincie door om flessen en blikjes op te halen en om te laten zien hoe belangrijk Stichting Opkikker is voor gezinnen met een ziek kind.