JA ik wil NU! - Roland en Marion
Terugkijken

JA ik wil NU! - Roland en Marion

Roland en Marion 28 november 2021 17:20 - 17:45

Marion (49) en Roland (56) uit Druten zijn drie jaar samen. Ze hebben elkaar via het internet leren kennen. Marion was gescheiden en op zoek naar nieuw geluk in haar leven en die vond ze bij Roland die voorheen in de Achterhoek woonde. Voor de liefde verhuisde hij naar zijn Marion toe. Trouwen is voor dit koppel tot nu toe alleen maar een droom geweest. Marion staat namelijk onder bewind en het geld voor een huwelijk is er niet. Maar vandaag gaan ze trouwen en niet zomaar op maandagochtend.

Kerstspecial, deel 2

Kerstspecial, deel 2

19 december 2021 17:20 - 17:45 Vandaag blikken we samen met de acht koppels van JA ik wil NU! terug op hun bijzondere bruiloften. Onder het genot van een heerlijk kerstdiner schuiven de newlyweds aan tafel met Jennifer en Renate. We horen hoe het getrouwde leven de stellen bevalt en bespreken hun meest ontroerende momenten. Als kers op de taart spelen we een quiz waarbij één koppel een huwelijksreis wint!
Kerstspecial, deel 1

Kerstspecial, deel 1

12 december 2021 17:20 - 17:45 Vandaag blikken we samen met de acht koppels van JA ik wil NU! terug op hun bijzondere bruiloften. Onder het genot van een heerlijk kerstdiner schuiven de newlyweds aan tafel met Jennifer en Renate. We horen hoe het getrouwde leven de stellen bevalt en bespreken hun meest ontroerende momenten. Als kers op de taart spelen we een quiz waarbij één koppel een huwelijksreis wint!
Kursat en Mai Britt

Kursat en Mai Britt

21 november 2021 17:20 - 17:45 Iets meer dan een jaar geleden keken ze elkaar in de ogen op een verjaardag van een vriendin. Het is direct liefde op het eerste gezicht. Kürşat (47) en Mai Britt (42) zijn sindsdien onafscheidelijk. Als Kürşat een paar maanden later ook nog eens op één knie gaat, lijkt het liefdesverhaal compleet te zijn. Maar een droomhuwelijk waar de Apeldoornse als meisje al van droomde, leek er niet in te zitten. Tot nu, want vandaag trouwen Kürşat en Mai Britt
Robin en Samantha

Robin en Samantha

14 november 2021 17:20 - 17:45 Samantha heeft al sinds zij een klein meisje was de droom om te trouwen en een gezinnetje te stichten. Het krijgen van kinderen ging alleen niet vanzelf. Een lang traject met onder ander hormoonbehandelingen volgde. Inmiddels hebben ze twee schatten van kinderen maar het trouwen is er nog steeds niet van gekomen tot vandaag want Robin en Samantha zeggen eindelijk JA! In JA ik wil NU! volgen we acht koppels op de dag van hun leven. Veel mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn geweest om te trouwen, krijgen nu hun kans. Omroep Gelderland biedt de koppels een geheel verzorgde ceremonie aan. In de ochtend, heel vroeg, worden de koppels opgehaald door presentatrices Jennifer Evenhuis en Renate Reijnders die hen apart van elkaar meenemen. Kleding en ringen worden uitgezocht en er wordt een taart gemaakt. Het bruidspaar geeft de dag van hun leven volledig uit handen. Hoe dat verloopt zie je in JA ik wil NU!