Van Gelders Grijs - Insula Dei
Terugkijken

Van Gelders Grijs - Insula Dei

Insula Dei 26 oktober 2019 17:20 - 17:50

In de eerste aflevering van dit seizoen van Van Gelders Grijs bezoekt Jochem van Gelder leden van de "oud maar nog niet dood club" van Insula Dei in Arnhem. Want je kunt dan wel een dagje ouder zijn, maar uitstapjes maken doen deze dames nog volop en daarbij blijft hun uiterlijk net zo belangrijk als toen ze nog jong waren.

Seniorenorkest De Vriendenkring uit Oosterhuizen

Seniorenorkest De Vriendenkring uit Oosterhuizen

17 februari 17:15 - 17:45 'Zo lang mogelijk muziek blijven maken in een gezellige en ontspannen sfeer'. Dat is het doel van het seniorenorkest 'De Vriendenkring' uit Oosterhuizen. Jochem zocht het orkest op en sprak met de verschillende muzikanten, waaronder de 90-jarige Dick Meijer die nog iedere week geniet van het spelen op zijn bas.
Parkinsonkoor Mr P's Singers in Nijmegen

Parkinsonkoor Mr P's Singers in Nijmegen

10 februari 17:15 - 17:45 Zingen is voor mensen met Parkinson, een goede manier om aan de ademhaling en articulatie te werken, maar zingen is vooral ook heel erg leuk om dat samen te doen. En dit kan bij het Nijmeegse koor de Mr P's Singers, een speciaal koor voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers. Jochem ontmoet verschillende leden van het koor, waaronder de 81 jarige Ann van Rijn die vooral heel blij wordt van zingen.
Open water zwemmers Kapel Avezaath

Open water zwemmers Kapel Avezaath

3 februari 17:15 - 17:45 Of het nu vriest dat het kraakt voor de open water zwemmers geldt dat er gewoon het hele jaar door gezwommen wordt bij een recreatieplas in Kapel Avezaath. 'Hoe kouder, hoe lekkerder' Jochem zocht de groep op om erachter te komen, wat de kick van het zwemmen in open water is.
Roeivereniging Jason  Arnhem

Roeivereniging Jason Arnhem

27 januari 17:15 - 17:45 Volgens de 'Sociale roeiers' van roeivereniging Jason uit Arnhem is roeien een weldaad voor het lijf en sociaal ook heel gezellig. Jochem gaat met ze mee het water op en ontmoet de leden van Jason, waaronder Cees die zelfs een 'natte opvoeding' heeft gehad.