Ik geloof in mij
Terugkijken

Ik geloof in mij

19 maart 2014 18:20 - 18:44

In de serie Ik Geloof in Mij bij Omroep Gelderland volgden we bijna 10 jaar geleden Johan, Rutger, Peggy Mays, René le Blanc en Mulder & Mulder. Ze hadden destijds allemaal dezelfde droom: een hit scoren en beroemd worden. De concurrentie bleek moordend en dat wisten ze ook. Toch hoopten deze Gelderse zangers dat het hen zou lukken om de top te bereiken.

Ik geloof in mij

7 mei 2014 18:20 - 18:45 In de serie Ik Geloof in Mij bij Omroep Gelderland volgden we bijna 10 jaar geleden Johan, Rutger, Peggy Mays, René le Blanc en Mulder & Mulder. Ze hadden destijds allemaal dezelfde droom: een hit scoren en beroemd worden. De concurrentie bleek moordend en dat wisten ze ook. Toch hoopten deze Gelderse zangers dat het hen zou lukken om de top te bereiken.

Ik geloof in mij

30 april 2014 18:20 - 18:44 In de serie Ik Geloof in Mij bij Omroep Gelderland volgden we bijna 10 jaar geleden Johan, Rutger, Peggy Mays, René le Blanc en Mulder & Mulder. Ze hadden destijds allemaal dezelfde droom: een hit scoren en beroemd worden. De concurrentie bleek moordend en dat wisten ze ook. Toch hoopten deze Gelderse zangers dat het hen zou lukken om de top te bereiken.

Ik geloof in mij

23 april 2014 18:20 - 18:44 In de serie Ik Geloof in Mij bij Omroep Gelderland volgden we bijna 10 jaar geleden Johan, Rutger, Peggy Mays, René le Blanc en Mulder & Mulder. Ze hadden destijds allemaal dezelfde droom: een hit scoren en beroemd worden. De concurrentie bleek moordend en dat wisten ze ook. Toch hoopten deze Gelderse zangers dat het hen zou lukken om de top te bereiken.

Ik geloof in mij

16 april 2014 18:20 - 18:45 In de serie Ik Geloof in Mij bij Omroep Gelderland volgden we bijna 10 jaar geleden Johan, Rutger, Peggy Mays, René le Blanc en Mulder & Mulder. Ze hadden destijds allemaal dezelfde droom: een hit scoren en beroemd worden. De concurrentie bleek moordend en dat wisten ze ook. Toch hoopten deze Gelderse zangers dat het hen zou lukken om de top te bereiken.