Instellingen
Instellingen
Gelderland Sport
Terugkijken

Gelderland Sport

22 november 2017 16:30 - 16:50

In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

14 juli 15:45 - 16:00 De Olympische Spelen komen eraan. Een aantal Gelderse atleten zullen proberen daar het hoogst haalbare in hun sport te bereiken. Het zwembad in Harderwijk is naar haar vernoemd, op de vorige Paralympische haalde ze al goud, dus het is duidelijk dat Lisa Kruger maar voor 1 ding naar Tokio gaat. Goud!
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

7 juli 15:45 - 16:00 Vandaag in Gelderland Sport, op weg naar Tokio, Annemiek van Vleuten. Bij de Olympische Spelen in Rio was de wielrenster uit Wageningen op weg naar goud, toen ze in een afdaling vreselijk ten val kwam. Nu vijf jaar later gaat deze wereldtopper alsnog proberen die Olympische medaille mee naar huis te nemen.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

30 juni 15:45 - 16:00 Iemand die niet kan ontbreken in de serie van GLDSport is Twan van Gendt. Deze wereldkampioen BMX heeft de baan van Tokio nagebouwd in zijn achtertuin, om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te verschijnen. Hij gaat maar maar voor 1 ding naar Japan en dat is de gouden Olympische medaille.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

23 juni 15:45 - 16:00 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

16 juni 15:45 - 16:00 Deze week in Gelderland Sport, Bokser Enrico Lacruz. Hij werd 27 jaar geleden geboren in Arnhem, woont tegenwoordig in Didam en gaat in Tokio voor goud.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

9 juni 15:45 - 16:00 De Olympische Spelen in Tokio komen eraan. De sporters zijn op dit moment bezig om zich optimaal voor te bereiden op het grootste sportevenement ter wereld. Omroep Gelderland maakt 8 portretten van Gelderse sporters die in Tokio gaan voor het hoogst haalbare in hun sport. Olympisch goud. Deze week badmintonner Selena Piek.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

2 juni 15:45 - 16:00 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

26 mei 15:50 - 16:00 In deze eerste aflevering aandacht voor handbalster Estavana Polman die onlangs opnieuw geblesseerd raakte aan haar knie. Ze hoopt de Olympische Spelen van Japan nog te halen, maar dat wordt voor de Arnhemse een race tegen de klok. Omroep Gelderland sprak met haar op Papendal, waar ze nu dagelijks revalideert.
Kerstspecial

Kerstspecial

26 december 2020 15:00 - 16:00 Op Tweede Kerstdag worden de drie winnaars van de Stimuleringsprijs Gelders Sportakkoord bekend gemaakt tijdens de kerstspecial van Gelderland Sport.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

10 juli 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

3 juli 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

26 juni 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

19 juni 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

12 juni 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

5 juni 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

29 mei 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal.
Op weg naar Tokio

Op weg naar Tokio

22 mei 2019 15:30 - 15:45 Benieuwd hoe het leven van een topsporter eruit ziet? Het nieuwe programma Op weg naar Tokyo neemt je mee naar het leven van topsporters op Papendal. Trainen, daar gaat het om op Papendal, heel wat uren gaan in de voorbereidingen van de Spelen zitten. Sfef van den Berg is handboogschutter en naast het schieten van de pijlen leert hij ook zijn focus te behouden.

Gelderland Sport

12 december 2018 16:30 - 16:45 De kerstdagen komen er bijna aan. De tijd van uitgebreid tafelen met de nodige caloriën. Maar....daar mag de hardloopwedstrijd "de ACHT van Apeldoorn" natuurlijk niet onder lijden. Dat wordt voor sommigen deelnemers nog een hele uitdaging. Hardlooptrainer Dennis Licht geeft vlak voor de feestdagen de laatste training van dit jaar, aan zijn inmiddels, hechte team. Je moet er maar op komen... buggy fit. Hardlopen achter een kinderwagen. Jonge moeders die hun kleintje graag meenemen terwijl ze sporten, kunnen op deze manier toch werken aan hun conditie. Iedere woensdagavond fietst een groep vrijwilligers op tandems een uur door de prachtige Liemers. Met achterop mensen met een verstandelijke beperking. Samen genieten ze van een uurtje beweging en gezelligheid. Dit ritje was het laatste ritje van het seizoen, maar volgend voorjaar gaan ze weer on tour.

Gelderland Sport

5 december 2018 16:30 - 16:45 Gelderland Sport is het platform voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

28 november 2018 16:30 - 16:45 Andrea Bouma is een jonge talentvolle atleet. Sinds drie weken woont ze op Papendal. We gaan vinzwemmen, hardlopen met honden en Corné had een vraag voor onze loopcoach Honoré Hoedt. En Dennis Licht is met zijn dreamteam hard aan het trainen om op 3 februari de 8 van Apeldoorn te lopen. En bij goed trainen hoort ook goed rusten.

Gelderland Sport

21 november 2018 16:30 - 16:45 Irene ten Voorde krijgt van Jochem Schellens een rondleiding op Sportcentrum Papendal. Dagelijks trainen ruim 500 topsporters op dit complex. Een kijkje achter de schermen bij de topsport. Teun Thomassen legt het belang van krachttraining uit en fysiotherapeut Lynn Willemsen laat Irene een revalidatie apparaat ervaren, waarbij ze gewichtsloos kan trainen en herstellen van bijvoorbeeld een beenbreuk. De topsporters bereiden zich voor op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Speciaal voor die spelen is er een klimaatkamer ontwikkelt zodat de sporters al kunnen wennen aan de warme temperaturen.

Gelderland Sport

14 november 2018 16:30 - 16:45 Deze aflevering kijken we met Doris Arts alvast vooruit richting de Zevenheuvelenloop. Hoe bereid hij zich voor?Dennis Licht legt uit waarom de Zevenheuvelenloop het snelste 15 km parcours is en bekijken we de favoriete plekken van Honoré Hoedt, Carla Quint en zijn we met Piet Meijer in park Klarendal in Arnhem. Ivonne Bressers loopt met het syndroom van Usher de Zevenheuvelenloop.

Gelderland Sport

7 november 2018 16:30 - 16:45 Je neus snuiten op de fiets of je behoefte doen tijdens een wedstrijd... Maarten Tjallingii legt uit hoe het werkt in de wielersport. De favoriete sportplek van Karin Lambrechtse is het pontje bij Driel. Dennis Licht is druk aan de slag met zijn deelnemers voor de Midwintermarathon en in de voorbereiding naar de Zevenheuvelenloop test de nieuwe directeur, Alexander Vandevelde een Elektrische perstrein. Maar dat gaat niet geheel volgens verwachting.

Gelderland Sport

31 oktober 2018 16:30 - 16:45 Maarten Tjallingii legt de lat hoog en heeft zich samen met Erik Dekker ingeschreven voor de meerdaagse mountainbike wedstrijd Cape Epic in Zuid Afrika. Maarten gaat deze niet ongetraind fietsen en krijgt vooraf een inspanningstest bij de sportarts Guido Vroemen. En er wordt gecrossed in Zaltbommel. Dietist Karin Lambrechtse maakt buffelballetjes voor het snelle herstel. En voor Wilco Giessen veranderde zijn leven plotseling toen hij werd getroffen door een hersenbloeding, toch weet hij ondanks zijn beperking de triatlonsport te beoefenen.

Gelderland Sport

24 oktober 2018 15:30 - 15:45 Twaalf enthousiaste deelnemers laten zich klaarstomen voor de 8 van Apeldoorn onder begeleiding van oud atleet Dennis Licht. Ieder heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen, maar 1 ding staat vast, ze geven zich allemaal voor 100%. Sporten in je werkkleding? Dat kan volgens Honoré prima. Hij trommelt de werknemers van Eiffel op om okselfris te dribbelen met gelijk een verbluffend resultaat. En Maarten pakt de mountainbike van stal om een clinic in het bos te geven, met enkele tips en trucs kunnen de deelnemers genieten van de natuur met hun mountainbike.

Gelderland Sport

17 oktober 2018 15:30 - 15:45 Gelderland Sport is het platform voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

10 oktober 2018 15:30 - 15:45 De speed pedelec als vervanger voor je auto of met een e-mountainbike door de bossen crossen? Irene gaat het proberen. En Maarten Tjallingii gaat stoempen en wanneer krijg je een wapper? Het wielerjargon kent vreemde uitdrukkingen, Maarten maakt de kijker wegwijs in dit jargon. Nederland is een waterland, maar als kind naar zwemles gaan is niet in elke cultuur vanzelfsprekend. Nick Aafjes geeft les aan volwassenen met buitenlandse afkomst. En niemand minder dan atletiek topper Dennis Licht kan jouw coach worden. Hij gaat 12 mensen trainen die op 3 februari 8 kilometer gaan hardlopen tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn.

Gelderland Sport

3 oktober 2018 15:30 - 15:45 Vandaag ontmoeten de twee Arnhemse burgemeesters elkaar. Honore gaat Evert voorzichtig de eerste stappen van het hardlopen bijbrengen. We gaan slowjoggen en Maarten Tjallingii geeft een les in succes op het Beekdal Lyceum.

Gelderland Sport

26 september 2018 15:30 - 15:45 Gelderland Sport is het platform voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

19 september 2018 15:30 - 15:45 De hele uitzending staat in het teken van de Triatlon Zutphen van afgelopen zondag. Presentatrice Irene ten Voorde doet samen met ervaren triatleet Diederik Scheltinga verslag van dit sportieve evenement. De coaches van het Gelderland Sport programma Carla Quint, Honoré Hoedt en deelnemer van het programma André Onnik vormde een team voor de estafette en behaalde een mooie 6de plaats.

Gelderland Sport

12 september 2018 15:30 - 15:45 Evert wil graag beginnen met sporten, maar hoe? Jaren lang was hij te zwaar, leefde ongezond en was hij niet vooruit te branden. Evert besloot dat dat anders moet. Hij gaf zich op bij Gelderland Sport en zal de komende maanden onder begeleiding va onze coaches gaan beginnen met bewegen. De nationale sportweek komt eraan en onze coaches bereiden zich voor op de Triatlon van Zutphen.

Gelderland Sport

5 september 2018 15:30 - 15:45 Gelderland Sport is het platform voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

29 augustus 2018 15:30 - 15:50 De Hele uitzending staat in het teken van de Boels Ladies Tour. Annemiek van Vleuten pakte gisteren de lijders-trui en vandaag in Nijmegen zal ze die proberen te verdedigen. De etappe gaat via de Ooijpolder naar Beek en vervolgens worden er 7 ronden gereden over alle heuvels richting Groesbeek en Duitsland. In totaal moeten de dames maar liefst 2200 hoogtemeters overwinnen, voordat ze weer terug naar nijmegen te gaan om te finishen in het centrum.

Gelderland Sport

11 juli 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

4 juli 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

27 juni 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

20 juni 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

13 juni 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

6 juni 2018 15:30 - 15:50 Deze uitzending staat in het teken van de Special Olympics.

Gelderland Sport

30 mei 2018 15:30 - 15:50 Vandaag staat de uitzending in het teken van de Stuwwalloop. Dit is misschien wel de mooiste hardloopwedstrijd van Nederland en afgelopen zaterdag waren wij van Gelderland Sport er live bij om onze deelnemers aan te moedigen. Hoe vergaat het Olaf, Margreet en Andre. Dat zie je bij Gelderland Sport.

Gelderland Sport

23 mei 2018 15:30 - 15:50 Onze Gelderland Sport deelnemers worden door hardloop coach Honore Hoedt voorzien van tips om komend wekend goed voor de dag te komen tijdens de Stuwwalloop.. En Maarten Tjallingii is vegetarier. Hoe gaat dat samen met topsport. Hij geeft een lezing op de universiteit van Wageningen en verteld hoe hij met gezond eten om gaat.

Gelderland Sport

16 mei 2018 15:30 - 15:50 Vandaag een speciale aflevering van Gelderland Sport die helemaal in het teken staat van De Ronde van Nijmegen. Sfeer, mooie verhalen en afzien bij dit wielerevenement in en om Nijmegen.

Gelderland Sport

9 mei 2018 15:30 - 15:50 Vandaag een aankondiging van de Ronde van Nijmegen waar Gelderland Sport live bij aanwezig is, Sporten en zwanger zijn, het kan. En u ziet onze zwemcoach carla zoals u haar nog nooit zag. Namelijk als zeemeermin.

Gelderland Sport

2 mei 2018 15:30 - 15:50 Je kunt allerlei sporten doen in het water. Natuurlijk zwemmen, maar ook yoga, gymnastiek en Zumba. Andre Wijman heeft twee jaar geleden een zwaar ongeluk gehad waarbij hij een been kwijt raakte. Hij zit nu in het handbike team van de Sint Maartenskliniek enhoopt over een maand in oostenrijk een hoge berg op te handbiken. En hoe gaat het met Ingrid? zij viel heel veel kilo`s af, toen kwamen de kilo`s er weer bij en nu doet ze mee met X Fittt. dit is een programma waarbij je intensief begeleid wordt in het fit worden en afvallen. En Irene krijgt een fietsmeting.

Gelderland Sport

25 april 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

18 april 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

11 april 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

4 april 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

28 maart 2018 15:30 - 15:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

14 maart 2018 16:30 - 16:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

7 maart 2018 16:30 - 16:50 Vandaag staat de hele uitzending in het teken van overgewicht en bewegen. En dat proberen we niet te doen met het vingertje, van u moet meer bewegen en gezonder eten, maar we hopen u te motiveren en te inspireren. Dat doen we met X-Fitt, bedoeld voor mensen met een BMI van boven de 28. Olaf Pranger is 20 kilo kwijt en gunt dat iedereen. En Annemarie Koster heeft een bijzonder manier van afvallen, namelijk bewegen in een tent.

Gelderland Sport

28 februari 2018 16:30 - 16:50 Gelderland Sport is dé pagina voor iedereen die in beweging wil komen, of dat al is. Hier vind je tips, verhalen van sporters en veel meer. Kortom, alles wat je nodig hebt om van de bank af te komen en daar vanaf te blijven.

Gelderland Sport

21 februari 2018 16:30 - 16:50 Vandaag geeft Maarten Tjallingii een unieke fiets clinic op de baan in Apeldoorn. Volgende week is hier het Wereld Kampioenschap baanwielrennen, nu mogen de Gelderland Sport kijkers zelf voelen wat het is om op de baan te fietsen. Verder loopt stagiaire Cecile hard tegen wereldtopper Bram Som en voedingscoach Karin Lambrechtse legt uit hoe je een slaapmiddeltje van melk en honing maakt.

Gelderland Sport

14 februari 2018 16:30 - 16:50 Onze hardloop coach Honore Hoedt geeft vandaag een clinic, de broertjes Bouman zwemmen het hele jaar door in buitenwater, zwemcoach Carla geeft antwoord op een zwemvraag en wat kun je doen om een verzwikte enkel te voorkomen.

Gelderland Sport

7 februari 2018 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

31 januari 2018 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

24 januari 2018 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

17 januari 2018 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

10 januari 2018 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

13 december 2017 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

6 december 2017 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

29 november 2017 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

15 november 2017 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

8 november 2017 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

1 november 2017 16:30 - 16:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

25 oktober 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

18 oktober 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

11 oktober 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

4 oktober 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

27 september 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

20 september 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

13 september 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

6 september 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.

Gelderland Sport

30 augustus 2017 15:30 - 15:50 In aanloop naar de Olympische Spelen gaan wij langs bij acht atleten die naar Japan afreizen.