Gelderland Helpt
Terugkijken

Gelderland Helpt

27 februari 2019 16:45 - 17:00

Theo hielp in 1963 bij de verhuizing van een kunstschilder in Nijmegen. Zijn atelier stond vol met schilderijen van het vrouwelijk schoon en maakte op hem een diepe indruk. Al die jaren later heeft hij nog steeds 2 schilderijen op zolder staan die zijn vader van de kunstschilder kreeg. Maar wie was de schilder uit Nijmegen?

The Battle

The Battle

17 mei 2022 17:20 - 17:45 Vandaag de slotuitzending van de Gelderland Helpt 'Battle' vanuit Winterswijk. Gaat presentator Jochem van Gelder zijn collega presentatoren op de valreep inhalen? Gaat hij er met de meeste punten vandoor? Jochem gaat aan de slag voor kinderdagopvang Eigenwijsjerijk. Een eigenzinnige dagopvang waar wel een uitdagende speeltuin bij hoort. Ook deze keer weer een inzameling voor Oekraïne, deze keer door Mini Manna uit Winterswijk. Presentatoren Angelique Krüger, Esther Stegeman, Frank Oosterwegel, Lisanne Halleriet en Jochem van Gelder draaien nergens hun hand voor om. Samen met mede-Gelderlanders pakken ze alle klussen aan die hen aangeboden worden, om zoveel mogelijk punten te scoren. Van klussen bij de scouting tot het aanleggen van een belevingstuin, niets is te gek.
The Battle

The Battle

10 mei 2022 17:20 - 17:45 Vandaag is presentatrice Lisanne Halleriet te zien in de Gelderland Helpt 'Battle'. Ze gaat aan de slag bij een gezinshuis in Terwolde waar 5 jonge kinderen opgevangen worden die niet meer thuis bij de ouders kunnen wonen. Voor die kinderen gaat ze van een tuinhuisje in de tuin een veilige plek maken waar de kinderen hun verdriet kunnen uiten. Daarnaast wordt er ingezameld voor Oekraïne door stichting Kringloopwinkel Twello. Presentatoren Angelique Krüger, Esther Stegeman, Frank Oosterwegel, Lisanne Halleriet en Jochem van Gelder draaien nergens hun hand voor om. Samen met mede-Gelderlanders pakken ze alle klussen aan die hen aangeboden worden, om zoveel mogelijk punten te scoren. Van klussen bij de scouting tot het aanleggen van een belevingstuin, niets is te gek.
The Battle

The Battle

26 april 2022 17:20 - 17:45 De Gelderland Helpt 'Battle' komt deze keer uit Loenen! Presentator Frank Oosterwegel gaat bij scouting Valeouwe aan de slag om zoveel mogelijk punten te verdienen met vrijwilligerswerk. Tijd dus om te gaan klussen. Er komt een afdak zodat bouwmaterialen droog kunnen liggen en het lokaal van de jongste 'bever' groep wordt onder handen genomen. Daarnaast worden er door de WHOE (Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa) spullen ingezameld voor Oekraïne. Presentatoren Angelique Krüger, Esther Stegeman, Frank Oosterwegel, Lisanne Halleriet en Jochem van Gelder draaien nergens hun hand voor om. Samen met mede-Gelderlanders pakken ze alle klussen aan die hen aangeboden worden, om zoveel mogelijk punten te scoren. Van klussen bij de scouting tot het aanleggen van een belevingstuin, niets is te gek.
The Battle

The Battle

19 april 2022 17:20 - 17:45 Vandaag is presentatrice Esther Stegeman te zien in de Gelderland Helpt 'Battle'. Ze gat de strijd aan in Groenlo bij natuurspeeltuin Ravott'n. Ze willen daar graag een blotevoetenpad en een podium zodat er buiten les gegeven kan worden. Daarnaast wordt er ingezameld voor Oekraïne door Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde. 'The Battle' Presentatoren Angelique Krüger, Esther Stegeman, Frank Oosterwegel, Lisanne Halleriet en Jochem van Gelder draaien nergens hun hand voor om. Samen met mede-Gelderlanders pakken ze alle klussen aan die hen aangeboden worden, om zoveel mogelijk punten te scoren. Van klussen bij de scouting tot het aanleggen van een belevingstuin, niets is te gek.