Fa. Milie BV - Familie Vaessen en Familie Van Doorn
Terugkijken

Fa. Milie BV - Familie Vaessen en Familie Van Doorn

Familie Vaessen en Familie Van Doorn 7 juli 2022 17:15 - 17:45

Familiebedrijven verdienen al eeuwlang de kost met een keur aan activiteiten. In deze uitzending lopen die activiteiten uiteen van het alledaagse aankleden van de mens tot het aankleden van alles om die mens heen. Vandaag in Fa. Milie BV de familie Vaessen van de gelijknamige kledingwinkel uit Oldebroek en de aannemersfamilie Van Doorn uit Geldermalsen.

Familie Woordes en van Gelder

Familie Woordes en van Gelder

20 maart 2023 17:15 - 17:45 Poeders en korrels in zakken, vloeistoffen in blik en plastic. De familiebedrijven van vandaag doen in voeding voor mens en machine. De één begon in een tijd waarin wind de enige energiebron was, de ander toen fossiele brandstof steeds belangrijker werd. In Fa.Milie BV vandaag de molen van de familie Woordes in Bredevoort en de broers van Gelder van GvG Olie uit Nijmegen.
Familie Rusink en familie Pollmann

Familie Rusink en familie Pollmann

13 maart 2023 17:15 - 17:45 Je staat er vaak niet bij stil, bij de dingen die je dagelijks gebruikt en onmisbaar zijn in elk huishouden. Een bord om van te eten en een kastje om ze in op te ruimen. Maar ook in die markt spelen familiebedrijven een cruciale rol. Vandaag in Fa. Milie BV twee bedrijven in elkaars verlengde. De familie Pollmann van de gelijknamige winkel in serviesgoed in Arnhem en de interieurbouwers van de familie Rusink uit Heelweg.
Familie Kampschreur en Familie van Eck

Familie Kampschreur en Familie van Eck

6 maart 2023 17:15 - 17:45 Personeel is vandaag de dag een groot probleem in de bedrijfswereld. Als je mensen vindt worden ze met open armen ontvangen, maar vindt je ze niet dan markeert dat de grenzen aan de groei. In deze aflevering volgen we Holland Food Service uit Wijchen dat zijn personeel met een persoonlijke videoboodschap binnenhaalt en Loodgietersbedrijf Van Eck uit Wadenoyen dat noodgedwongen soms klanten moet teleurstellen.
Familie van Altena en Familie Derks

Familie van Altena en Familie Derks

27 februari 2023 17:15 - 17:45 Laat je de klant naar de winkel komen of zoek je de klanten thuis op? Het is een keus die ook familiebedrijven in het verleden vaak moesten maken. In deze aflevering de groothandel van de vier broers Van Altena die vanuit een bedrijfspand in Wijchen opereert en groenteman Derks uit Zutphen die elke werkdag op een andere markt zijn klanten opzoekt.