Fa. Milie BV - Familie Ruesink en Familie Reil
Terugkijken

Fa. Milie BV - Familie Ruesink en Familie Reil

Familie Ruesink en Familie Reil 15 juli 2021 17:20 - 17:45

Een familiebedrijf is vaak ook een erfenis van vorige generaties. Om mee te gaan met de tijd en bestaansrecht te houden, moet je je blijven vernieuwen en ontwikkelen. Soms vanuit een specialisatie, en soms door te verbreden en nieuwe markten aan te boren. Vandaag twee bedrijven die dat op hun eigenwijze doen. We zijn te gast bij de familie Ruesink in Aalten en de familie Reil in Heerde.

Familie van Werven en Familie Berendsen

Familie van Werven en Familie Berendsen

8 juli 2021 17:20 - 17:45 Familiebedrijven zijn vaak diep geworteld in de Hollandse klei. De twee van vandaag staan zeker met met beide benen stevig op de grond. Letterlijk en figuurlijk. De één zorgt ervoor dat die grond wordt bewerkt en verbetert, de ander maakt met wat de bodem voortbrengt mensen vrolijk. Vandaag in Fa. Milie BV Van Werven Infrastructuur en Recycling uit Oldebroek en de Aalsmeerse Bloemenhal van de familie Berendsen in Dieren.
Familie Wuestenenk en Familie Alantor

Familie Wuestenenk en Familie Alantor

1 juli 2021 17:20 - 17:45 Familiebedrijven, je vindt ze overal, in de stad en op het platteland. Deze week, een echte dorps bedrijf dat al meer dan een eeuw is gevestigd in het Gelderse Hengelo, en een familiebedrijf dat na een aantal omzwervingen naast het station in Apeldoorn is neergestreken en beroemd is in de stad. We zijn op bezoek bij de kappersfamilie Wuestenenk en de familie Alantor, zij runnen een horecagelegenheid.
Familie Slotboom en Familie Klavers

Familie Slotboom en Familie Klavers

24 juni 2021 17:20 - 17:45 Bouwen aan een historische toekomst, dat doen de twee familiebedrijven van vandaag. De één ontwerpt en bouwt, de ander restaureert en behoudt. Maar beiden zijn ze bezig met ons erfgoed van morgen. Deze week in Familie BV architectenbureau Enklaar en Klavers in Dieren en Slotboom Steenhouwers uit Winterswijk.
Familie Schuld en Familie Abbink

Familie Schuld en Familie Abbink

17 juni 2021 17:20 - 17:45 Of je nu wilt of niet, ook familiebedrijven moeten met de tijd mee. Digitalisering is het toverwoord, zichtbaar zijn op social media pure noodzaak. Soms gebeurt dat schoorvoetend en tegen wil en dank, soms ook betekent het een enorme impuls voor het bedrijf. Vandaag in Fa. Milie BV aandacht voor die twee tegenpolen; juwelier Sellink in Winterswijk en de Oldebroekse Bakkerij Schuld.