De Week van Gelderland
Terugkijken

De Week van Gelderland

24 september 2021 17:20 - 18:00

De gebroeders Kennis leggen uit hoe ze van een klein stukje bot, een oermens weer een gezicht geven. Tijdens de troonrede werd Gelderland wéér amper genoemd. Dat leidt tot onvrede bij Ton Doesburg, maar Michiel de Vries vindt het niet gek. En The Voice-deelnemer Maame Joses heeft een missie: moeders zichzelf op nummer één laten zetten.

De Week van Gelderland

14 januari 17:20 - 18:00 Winkeliers en horecaondernemers willen hun deuren opengooien. Hoe gaat het met de club van 24 chihuahua’s? En Frans Miggelbrink en Willem te Molder zijn op weg naar een gezonde lifestyle.

De Week van Gelderland

17 december 2021 17:20 - 18:00 Wat zijn de etiquette van nu? Niet zoenen, wel boxen met Kerst en Oudjaar. Komt het 3x zoenen ooit terug in het postcorona tijdperk? De lekkerste oliebollen komen uit Oldebroek. Bakkerij Jonker wint voor de 2e keer deze landelijke prijs. Hendri trakteert oliebollen. Bordspellen, zijn ze nog hip en van deze tijd? Speluitvinder en -uitgever, van oa CuBirds Michiel de Wit en eigenaar van Spelkwartier Richard Janssen over trends.

De Week van Gelderland

10 december 2021 17:20 - 18:00 Zes projecten om meer te gaan bewegen maken kans op de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat. Een groot gala zat er niet in, maar bij De Week van Gelderland kan de uitreiking wel plaatshebben. Bergbeklimmer/avonturier Wilco van Rooijen uit Voorst is weer in het land en de muziek komt Jan Ottink, die hoog lijkt te gaan eindigen in de Gelderse top 100.

De Week van Gelderland

3 december 2021 17:20 - 18:00 Corona, wat doet het met onze gemoedstoestand, houden we het psychisch nog wel vol? Linda Geerdink praat met psycholoog Mireille Nefkens, pastor Jolande van Baardewijk, en Roland Ekkelenkamp, directeur huisartsengroep Velp e.o. Gastoloog Jeannine Sok vertelt over haar nieuwste boek "Hoe gastvrij ben jij?" en de Apeldoornse volkszanger Frank van Etten komt zijn nieuwe single "In het cafe" zingen.