De Week van Gelderland
Terugkijken

De Week van Gelderland

28 september 2018 17:20 - 18:00

Twee verslaggevers over de aanhoudingen van terreurverdachten. Q-koorts patiënt Berry uit Heerewaarden. Zeebioloog Niels van Elk over orka Morgan. Aan de sporttafel: NEC-speler Randy Wolters en Graafschapwatcher Sjoerd Ars.

De Week van Gelderland

17 maart 17:15 - 18:00 Rik Loeters en Diede Balduk over de verrassende uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen. Wereldreiziger Henk Vinke vertelt over zijn spannendste reisavonturen. Zanger Hendrik Jan Bökkers vertelt over de nieuwe tournee van zijn band Bökkers en speelt het nummer ‘Noabers’.
GLD Stemt

GLD Stemt

10 maart 17:15 - 18:00 Diana Abbink en leerlingen Zoë en Maud van de Canisiusschool in Harreveld over de dialectlessen op scholen in de Achterhoek. Eric van Kaathoven en Helga Witjes debatteren over mobiliteit. Peter Drenth en Stan Hellegers praten over de energietransitie in Gelderland en theatergroep Piepschuim verzorgt de muzikale noot in de uitzending.
GLD Stemt

GLD Stemt

3 maart 17:15 - 18:00 Supporter Ryon-Ross Siwabessy Pattipeilohy en snackbareigenaar Gerrit Jan Beumer over de situatie bij Vitesse. Lester van der Pluijm en Marjolein Faber debatteren over de wolf. Peter Kerris en Elrie Bakker-Derks praten over het woningtekort en nieuwe plannen voor de bouw van woningen in Gelderland en Cor Burger van Piepschuim verzorgt de muzikale noot in de uitzending.
GLD Stemt

GLD Stemt

24 februari 17:15 - 18:00 Inzetleidster van het reddingshondenteam uit Duiven Louise Smits heeft in Turkije mensen gered en vertelt over haar ervaringen in het rampgebied. Ron van Essen en Charlotte de Roo debatteren over stikstof. Hoogleraar Hans Vollaard en Commissaris van de Koning John Berends praten over het lage vertrouwen in de Gelderse politiek en theatergroep Piepschuim verzorgt de muzikale noot in de uitzending.