De Week van Gelderland - GLD Stemt
Terugkijken

De Week van Gelderland - GLD Stemt

GLD Stemt 3 maart 17:15 - 18:00

Supporter Ryon-Ross Siwabessy Pattipeilohy en snackbareigenaar Gerrit Jan Beumer over de situatie bij Vitesse. Lester van der Pluijm en Marjolein Faber debatteren over de wolf. Peter Kerris en Elrie Bakker-Derks praten over het woningtekort en nieuwe plannen voor de bouw van woningen in Gelderland en Cor Burger van Piepschuim verzorgt de muzikale noot in de uitzending.

De Week van Gelderland

Vandaag 17:15 - 18:00 Bioloog Erwin van Maanen en wetenschapper Maarten Jacobs over de problemen in de natuur in Gelderland en de rol van de mens hierin. Psycholoog Lisette Verhoeven en ervaringsdeskundigen Puck Jansen en Monique van der Meij vertellen over ‘De Week van het Autisme’. Kunstenares Rosalie de Graaf vertelt over haar eigen Street Art school in Doesburg en Laura van Kaam speelt het nummer ‘By My Side’.

De Week van Gelderland

24 maart 17:15 - 18:00 Vicevoorzitter Susanne Wichhart van de Supportersvereniging SV Vitesse over de onzekerheid rondom de club. Willem te Molder en Frans Miggelbrink vertellen over hun nieuwe programma. Dirigent Teun van Essen en musicalster Ruud van Overdijk vertellen over ‘De Passie’ in Apeldoorn en spelen het nummer ‘Pilate's Dream’.

De Week van Gelderland

17 maart 17:15 - 18:00 Rik Loeters en Diede Balduk over de verrassende uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen. Wereldreiziger Henk Vinke vertelt over zijn spannendste reisavonturen. Zanger Hendrik Jan Bökkers vertelt over de nieuwe tournee van zijn band Bökkers en speelt het nummer ‘Noabers’.
GLD Stemt

GLD Stemt

10 maart 17:15 - 18:00 Diana Abbink en leerlingen Zoë en Maud van de Canisiusschool in Harreveld over de dialectlessen op scholen in de Achterhoek. Eric van Kaathoven en Helga Witjes debatteren over mobiliteit. Peter Drenth en Stan Hellegers praten over de energietransitie in Gelderland en theatergroep Piepschuim verzorgt de muzikale noot in de uitzending.