De Helden van het G-team - Corona
Terugkijken

De Helden van het G-team - Corona

Corona 27 september 2021 17:20 - 17:45

En dan moet ook het G- team dealen met de gevolgen van Corona. De vreugde is dan ook groot wanneer de spelers na ruim een half jaar eindelijk weer samen kunnen voetballen. Omdat de teams door de coronamaatregelen nog steeds niet live tegen elkaar kunnen spelen is er een speldag georganiseerd. Het team met de hoogste score wint de competitie.

De Helden van het G-team

4 oktober 2021 17:20 - 17:45 In het programma De Helden van het G-team kijken we mee met het allereerste seizoen van het G-team van de Graafschap. Zij spelen in de Bijzondere Eredivisie. Een seizoen lang spelen de G-teams, teams van kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, van verschillende betaalde voetbalclubs tijdens verschillende rondes een aantal wedstrijden tegen elkaar. In de vierdelige serie volgen we het team op weg naar de finale die plaatsvindt op De Vijverberg. We volgen het team van begin tot eind: tijdens de trainingen en wedstrijden, in de kleedkamers en in de spelersbus.
Elkaar helpen

Elkaar helpen

20 september 2021 17:20 - 17:45 In de vierdelige serie De Helden van het G-team volgen we elf jongens en meisjes met een beperking die de grenzen van hun kunnen opzoeken. Zij moeten de eer van De Graafschap hooghouden. Na de eerste teleurstellende wedstrijd maakt het team zich op voor de wedstrijd tegen Excelsior. Nu komt het er echt op aan, want zonder te scoren terugkeren naar de Achterhoek is geen optie.
Een wankele start

Een wankele start

13 september 2021 17:20 - 17:45 In de vierdelige serie De Helden van het G-team volgen we elf jongens en meisjes met een beperking die de grenzen van hun kunnen opzoeken. Zij moeten de eer van De Graafschap hooghouden. In de eerste aflevering is het eindelijk zover. De eerste wedstrijddag van de bijzondere eredivisie is aangebroken. De spelers van het G-team vertrekken in de spelersbus van De Graafschap vol goede moed naar stadion De Koel, de thuishaven van VVV-Venlo.