De Gulden Gelderlander - Junior
Terugkijken

De Gulden Gelderlander - Junior

Junior 21 oktober 2023 17:15 - 17:45

In deze kindereditie van de ‘De Gulden Gelderlander’ verrassen we Isey Willems voor haar werk voor stichting Opkikker. We sluiten het seizoen af Bij Jouk (7) die altijd klaar staat voor anderen met leuke acties en thuis een eigen voedselkast heeft staan.

Aflevering 7

Aflevering 7

14 oktober 2023 17:15 - 17:45 Jochem gaat op bezoek bij Alfred Oonk, een voormalig paralympische atleet wiens leven volledig draait om het (zit)volleybal. En ook nog een van zijn nieren heeft afgestaan aan iemand die het nodig had. We sluiten af met Henny Erdhuizen, die is aangedragen door zijn inmiddels overleden broer voor zijn verdienste in de omgeving van Duiven.
Aflevering 6

Aflevering 6

7 oktober 2023 17:15 - 17:45 Vandaag wordt Dianne van Houdt verrast met een Gulden Gelderlander. Deze jonge moeder zet zich vol passie in voor verschillende koren en een musical stichting in en rondom Nijmegen. Verder gaan we op bezoek bij stichting de Vierdaagse, waar Jochem op pad gaat met de afdeling ‘controle’. Tot slot brengt Jochem een bezoek aan Bert van Genderen, die zich op verschillende manieren inzet voor de plaats Buren.
Aflevering 5

Aflevering 5

30 september 2023 17:15 - 17:45 Jochem maakt kennis met Henk van Someren. Zijn passie is aquaria en deze verzorgt hij op verschillende plekken al meer dan 35 jaar, vrijwillig. Dat verdient een beloning! We gaan ook naar Jaap Schut, die al spelend op zijn doedelzak veel geld inzamelt voor het goede doel.
Aflevering 4

Aflevering 4

23 september 2023 17:15 - 17:45 Jochem gaat op buurtonderzoek in Kesteren om te kijken of supermarkteigenaar André van der Pol de Gulden Gelderlander verdient. Ook wordt Jochem aan het werk gezet bij de dierenambulance in Tiel, waar ze altijd staan te springen om vrijwilligers. Als kerst op de taart brengen we een bezoek aan Vuren, waar Kim van Nieuwaal zich al jarenlang inzet voor de Jeugdsoos en de kinderen in de buurt.