De Fanfare
Terugkijken

De Fanfare

17 mei 2018 17:35 - 17:50

In deze elfde aflevering gaan we ons opmaken voor het grote muziekspektakel van fanfare Vlijt en Volharding uit Heumen, het concert staat helemaal in het teken van 'de dans'. Ook bekijken we in Zutphen het nieuwe onderkomen van muziekvereniging Union, dat vanaf 1 juni overgaat in het Open Fanfare Orkest en verdwijnt uit Zelhem.

De Fanfare

31 mei 2018 17:35 - 17:50 In de laatste aflevering van deze reeks besteden we aandacht aan het afscheidsconcert van muziekvereniging Union Zelhem en we zijn voor de allerlaatste keer in Giesbeek waar we met de muzikanten van fanfare Sint Gregorius het dorp rondgaan om geraniums af te leveren.

De Fanfare

24 mei 2018 17:35 - 17:50 In de één-na-laatste aflevering van 'De Fanfare' zijn we bij het bijzondere dans-optreden van fanfare Vlijt en Volharding uit Heumen en we gaan op zoek naar muzikanten in de dop bij muziekvereniging Door Eendracht Sterk uit Hedel, zij organiseren een open dag waarbij kinderen alle instrumenten mogen uitproberen.

De Fanfare

26 april 2018 17:35 - 17:50 In de tiende aflevering zijn we bij het eerste gezamenlijke optreden van muziekvereniging Hummelo en Keppel, we volgen voorzitter Simone die een spannende avond beleefd. We maken deze week ook kennis met Betsie Meurkes, ze oefent wekelijks thuis haar slagwerkpartijen op de strijkplank en verteld over haar bijzondere en emotionele band met Sint Gregorius Giesbeek.

De Fanfare

19 april 2018 17:35 - 17:50 In aflevering 9 van De Fanfare werken we toe naar het eerste optreden van de fusievereniging Hummelo en Keppel. Er worden flyers geplakt in de dorpen en tijdens de grote dag neemt de spanning bij de kersverse voorzitter toe. In Giesbeek bij fanfare Sint Gregorius staan tradities nog hoog in het vaandel, en dus brengt het korps in vol ornaat een serenade aan de jubilerende schutterij.