Instellingen
Instellingen
Zomer in Gelderland - Compilatie
Terugkijken

Zomer in Gelderland - Compilatie

Compilatie 18 augustus 2012 16:20 - 16:55

Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Kerkwijk

Kerkwijk

27 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Kerkwijk.
Niftrik

Niftrik

26 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Niftrik.
Exel

Exel

25 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Exel.
Loil

Loil

24 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Loil.
Compilatie

Compilatie

23 augustus 15:20 - 16:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag blikken we terug op vorige week.
Voor-Beltrum

Voor-Beltrum

20 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Voor-Beltrum.
IJzerlo (Aalten)

IJzerlo (Aalten)

19 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in IJzerlo (Aalten).
Holterhoek (Eibergen)

Holterhoek (Eibergen)

18 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Holterhoek (Eibergen).
Hellouw

Hellouw

17 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Hellouw.
Compilatie

Compilatie

16 augustus 15:20 - 16:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag blikken we terug op vorige week.
Silvolde

Silvolde

13 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Silvolde.
Hall

Hall

12 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Hall.
Krachtighuizen (Putten)

Krachtighuizen (Putten)

11 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Krachtighuizen (Putten).
Randwijk

Randwijk

10 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Randwijk.
Compilatie

Compilatie

9 augustus 15:20 - 16:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag blikken we terug op vorige week.
Drempt

Drempt

6 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Drempt.
Mariënvelde

Mariënvelde

5 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag zijn Frank en Lisanne in Mariënvelde.
Geerstraat (Vaassen)

Geerstraat (Vaassen)

4 augustus 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. We starten vandaag in Geerstraat (Vaassen).
Vooruitblik

Vooruitblik

3 augustus 15:20 - 16:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag bekijken we hoe Frank en Lisanne zich voorbereid hebben op hun toer door Gelderland en ze onthullen de nieuwe programmaonderdelen van dit jaar.
Terugblik

Terugblik

2 augustus 15:20 - 16:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in Augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland. Vandaag blikken Frank en Lisanne terug op hoe het er de voorgaande jaren aan toeging.
Berg en Dal

Berg en Dal

28 augustus 2020 15:20 - 15:50 Zomer in Gelderland sluit dit jaar af met een kerstfeestje in Berg en Dal. De inwoners van dit dorpje vlak bij Nijmegen vieren namelijk elk jaar het begin van het Kerstfeest op het Hamersveld door daar de lichtjes van de kerstboom aan te steken. Maar die kerstboom is al een tijdje dood. Alberto regelt dat de nieuwe kerstboom komt en dat eerst de oude wordt omgezaagd. Angelique gaat met verhalenverteller Paul Groos de Duivelsberg op om te genieten van de natuur daar en de verhalen die er over die berg gaan. En ze gaat ook even op camping de Groote Flierenberg kijken. Berg en Dal is tenslotte een dorp dat zeer in trek is bij de toeristen!
Spijk

Spijk

27 augustus 2020 15:20 - 15:50 We zijn vandaag in Spiek! Het dorp is ontstaan omdat er vroeger veel steenfabrieken stonden. Daar is er nog 1 van over en daar worden nog steeds miljoenen stenen per jaar gemaakt. Het dorp Spijk ligt in de Liemers en daar zijn de schutterijen nog steeds heel belangrijk. Angelique krijgt een spoedcursus vendelen van Ilona en Alberto gaat zingen! Samen met Joop Boxstart herschrijft hij het volkslied van Spijk, speciaal voor Hemmie. Er is bijna geen vereniging te noemen waar Hemmie niet bij betrokken was en daarom willen de inwoners van Spijk hem bedanken.
Gendringen

Gendringen

26 augustus 2020 15:20 - 15:50 Gendringen had ooit een zuivelfabriek en in tegenstelling tot de meeste van dit soort fabrieken in Nederland, bestaat het gebouwencomplex nog steeds. Angelique krijgt een rondleiding over het complex en gaat daarna naar een heel bijzonder openluchttheater. Theater Engbergen ligt op landgoed Engbergen en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Alberto zet Marc in het zonnetje. Zijn vrienden van de voetbal hebben hem aangedragen in de praatpaal en omdat hij zo gek is van de Graafschap regelt Alberto een wel hele bijzondere boodschap...
Rekken

Rekken

25 augustus 2020 15:20 - 15:50 Jarenlang was rekken vooral bekend door TBS kliniek Oldenkotte en de Rekkense inrichting. Henny van Doorn woont er al sinds 1966 en werkte er 40 jaar. Logisch dus dat hij daar rondleidingen verzorgt. Angelique mocht een ochtend met Henny op stap. Als je in Rekken bent moet je eigenlijk ook wel in de dahliatuin kijken en even over het corso praten, ook al gaat dat dit jaar niet door. In dit Achterhoekse dorp zijn ze druk bezig om Rekken ook in de toekomst leefbaar te houden. Lotte Roos is daar één van de actieve vrijwilligers. Daarom verdient zij wel een pluim, zo vonden ze in Rekken. Alberto ging daarvoor onder meer naar Tactory waar ze een heel mooi houten bankje hebben gemaakt.
Gelselaar

Gelselaar

24 augustus 2020 15:20 - 15:50 In ganzendorp Gelselaar was Zomer in Gelderland al eerder te gast. En ook deze keer werd het een bijzondere dag. Angelique ging kijken op de begraafplaats aan de Pierinkdijk waar een vaste groep van een man of 10, 12 elke week zorgt voor het onderhoud daar. Het initiatief daarvoor kwam destijds van Daan Uenk, de man die vandaag ook verrast wordt door Alberto en de mensen uit Gelselaar.Ze zijn trots op hun dorp en noemen ook allemaal hun dorpscafé Florijn als plek die we niet mogen missen.
Epse

Epse

21 augustus 2020 15:20 - 15:50 Iedereen kent ze in het dorp: De 4 oude mannetjes van de moestuin van het Wansink. Angelique steekt de handen uit de mouwen en gaat met de mannen aan de slag. En er is nog meer groen in Epse! Op landgoed het Hassink stond een prachtig huis. Door een bombardement in de Tweede Wereldoorlog is hier helaas niks meer van over, maar dat betekent niet dat alles is verdwenen. Angelique gaat de bossen in! 'Oh kom maar eens kijken!' Alberto zingt het liedje al de hele dag, want hij gaat iemand verrassen en met een wel hele bijzondere surprise...
Wilp

Wilp

20 augustus 2020 15:20 - 15:50 In Wilp krijgt Angelique Krüger van Guus en Gerrit Kroes een rondleiding door hun dorp. Ze zijn dorpscontactpersoon en zorgen dus voor contact tussen gemeente Voorst en dorp Wilp. Ze bedenken echt van alles. Ze vertellen er over, laten ook zien wat er anders kan in Wilp en nemen Angelique mee naar de prachtige oude dorpskerk. Wilp is ook bekend door landgoed de Lathmer waar zorginstelling ZoZijn een grote woonvoorziening heeft voor mensen met een verstandelijke beperking. Alex Frederiks woont op de Lathmer en geeft Angelique een kleine rondleiding. Alberto regelt samen met de inwoners van Wilp een verrassing.
Oldebroek

Oldebroek

19 augustus 2020 15:20 - 15:50 Oldebroek heeft sinds kort iets nieuws: een rijdend carillon. Niet in een mooie (kerk)toren dus, maar mobiel en overal neer te zetten. Beiaardier Martien vd Knijff bedacht hem en gaat er met presentatrice Angelique Krüger op spelen vlak bij Molen De Hoop. En Angelique mag in boerderijmuseum De Bovenstreek ook een typisch streekgerecht proeven; kruudmoes. Alberto regelt samen een heleboel mensen uit Oldebroek een verrassing voor Jan van 't Hof die veel voor Oldebroek doet en deed en onlangs ernstig ziek was door het coronavirus.
Doornspijk

Doornspijk

18 augustus 2020 15:20 - 15:50 Doornspijk is een klein en zeer gelovig dorp. Doornspijk maakt deel uit van de zogenaamde biblebelt. In Zomer in Gelderland horen we daar meer over van o.a. Willem Bossenbroek, 86 jaar en al die tijd al Doornspijker. Hij neemt Angelique mee naar zijn favoriete plek; de fundamenten van de Ludgeruskerk en de vogelhut die daarnaast staat aan het Veluwemeer. En Angelique mag ook naar het prachtige landgoed Klarenbeek dat trouwens te koop staat. Angelique gaat eens even keuren met de makelaar. De verrassing is voor Gerard Lokhorst een supervrijwilliger die veel doet voor wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic, voor de kerk en voor de kringloopwinkel.
Hulshorst

Hulshorst

17 augustus 2020 15:20 - 15:50 De zandverstuiving van Hulshorst is prachtig. Angelique is daar uitgenodigd door Jelte, een jongeman die ze 5 jaar geleden tijdens Zomer in Gelderland leerde kennen. Jelte vertelt waarom dit voor hem de mooiste plek is. Maar Hulshorst is ook het Veluwemeer, zeker in de hitte van de laatste tijd een prima plek om te recreëren. Angelique gaat suppen! En als we het dan toch over dingen hebben die goed uit komen bij warm weer. De verrassing is vandaag voor ijscoman Jan.
Nijkerkerveen

Nijkerkerveen

14 augustus 2020 15:20 - 15:50 Nijkerkerveen is om meerdere redenen beroemd: het carbidteam is in de wijde omtrek bekend en niet alleen omdat ze hard kunnen knallen. Dat doen ze trouwens wel, voor Angelique misschien wel iets te hard. Tegenwoordig is Nijkerkerveen ook bekend als de plek waar Oranje-international Donny van der Beek zijn carrière begon; bij de Veensche Boys. De verrassing is voor Wimpie die ongeveer zijn hele leven al oud papier verzamelt. Oh...en hou je van oude Volkswagen busjes. Dan zit je goed in Nijkerkerveen.
Scherpenzeel

Scherpenzeel

13 augustus 2020 15:20 - 15:50 De vrijwilligers van zwembad 't Willaer verdienen het om eens flink in het zonnetje gezet te worden. Scherpenzeel is namelijk trots op dat zwembad en het wordt voor een groot deel gerund door die vrijwilligers. Angelique gaat kijken in het prachtige Huis Scherpenzeel en het park dat daar bij ligt en praat onder meer met Andre Mulder van Geldersch Landschap en Kastelen over de mensen die daar de moestuin onderhouden. Met Frans ter Maten van Waterschap Vallei en Veluwe gaat ze met de kano de Lunterse beek op om ook de Grebbelinie daar te bekijken.
Ederveen

Ederveen

12 augustus 2020 15:20 - 15:50 Ederveen heeft sinds enkele jaren een prachtige skatebaan. Die is tot stand gekomen door initiatieven vanuit het dorp zelf. Het resultaat mag er zijn. In Ederveen pakken ze wel meer aan; ze hebben hier een zwerfvuilbrigade die de straten af struint op zoek naar troep om op te ruimen. En ze hebben hele lieve vrijwilligers die actief zijn in het woonzorgcentrum en die nodig eens in het zonnetje gezet moeten worden.
Opheusden

Opheusden

11 augustus 2020 15:20 - 15:50 In de pannakooi van Opheusden komen gelovige en niet gelovige jongeren bij elkaar. En dat moet ook zeggen veel inwoners van dit gelovige dorp. Want wist u dat Opheusden een van de grootste kerken van Nederland heeft? En nu we toch bezig zijn. Wist u dat Opheusden Europese bekendheid geniet vanwege de boomkwekerijen? Voor de verrassing ging Alberto op bezoek bij voetbalclub DFS.
Beusichem

Beusichem

10 augustus 2020 15:20 - 15:50 De mooiste plek in Beusichem is volgens de inwoners de Markt met alle mooie gebouwen daar. Theater het Heerenloogement is daar een mooi voorbeeld van en Angelique gaat daar dan ook op bezoek. Alberto is bezig een verrassing te regelen voor de dominee die zeker in coronatijd samen met de mensen van Beusichem Leeft een bijzonder initiatief nam.
Heukelum

Heukelum

7 augustus 2020 15:20 - 15:50 Jullie moeten hier echt een verrassing regelen voor Adriaan! Dat zeiden de mensen in Heukelum toen we met de praatpaal naar dat stadje aan de Linge kwamen. Nou Heukelum heeft iets geregeld voor Adriaan hoor. 328 kaarten krijgt hij van mensen die ook ooit een kaart van hem kregen omdat ze dat verdienden volgens Adriaan. Angelique ging verder in de stromende regen varen op de Linge en bezocht de Leugenbank...
Hedel

Hedel

6 augustus 2020 15:20 - 15:50 Vraag je de mensen in Hedel naar hun mooiste plek van het dorp dan zegt bijna iedereen: het Kleindierwandelpark. Logisch dus dat Angelique daar even een kijkje gaat nemen. En ze gaat op pad met een hele speciale vereniging; de scotrmobielclub. Alberto regelt zoals gebruikelijk de verrassing. Hij gaat op zoek naar handige Harry's voor de stichting Samen hebben we genoeg.
Alem

Alem

5 augustus 2020 15:20 - 15:50 Vandaag zijn we in Alem waar Angelique het mooiste plekje van het dorp bezoekt; het Klompenpad. Daarna gaat ze naar de familie de Wilt. Ze zijn de dorpsgenoten nog steeds dankbaar voor alle hulp die ze kregen nadat hun huis afbrandde. Typisch voorbeeld van hoe saamhorig Alem is. Alberto ging op pad om Johan van Mil te verrassen, een man van 101 die weliswaar niet meer in Alem komt maar door de de bewoners nog steeds gemist wordt.
Batenburg

Batenburg

4 augustus 2020 15:20 - 15:50 In Batenburg gaat Angelique de Liendense waard in en bezoekt ze de vrijwilligers bij Oma Pietje. Alberto regelt een verrassing voor een heel bijzonder stel dat vlak bij de prachtige ruine woont.
Heumen

Heumen

3 augustus 2020 15:20 - 15:50 Angelique ontmoet in Heumen twee hele bijzondere mensen die op een van de mooiste plekjes van Heumen wonen. Nelly woont al 84 jaar aan de Vosseneindseweg. Ze wil er ook niet weg, zelfs niet voor vakantie. Angelique maakt ook kennis met het broederschap van het 575 jaar oude Georgiusgilde. Ze mag zelfs even schieten. Alberto regelt samen met veel Heumenaren een verrassing voor de eigenaars van het plaatselijke café!
Laag-Soeren

Laag-Soeren

30 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Laag-Soeren.
Terborg

Terborg

29 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Terborg.
Loo

Loo

28 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Loo.
Etten

Etten

27 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Etten.
Appel-Driedorp

Appel-Driedorp

26 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Appel-Driedorp.
Emst

Emst

23 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Emst.
Zwolle

Zwolle

22 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Zwolle (GLD).
Nettelhorst

Nettelhorst

21 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Nettelhorst.
Woold

Woold

20 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Woold.
Barlo

Barlo

19 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Barlo.
Boven-Leeuwen

Boven-Leeuwen

16 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Boven-Leeuwen.
Leuvenheim

Leuvenheim

15 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Leuvenheim.
Angerlo

Angerlo

14 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Angerlo.
Vorchten

Vorchten

13 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Vorchten.
Alphen

Alphen

12 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Alphen.
IJzevoorde

IJzevoorde

9 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit IJzevoorde.
Nieuwaal

Nieuwaal

8 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Nieuwaal.
Nederasselt

Nederasselt

7 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Nederasselt.
Stroe

Stroe

6 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Stroe.
Elden

Elden

5 augustus 2019 16:20 - 17:00 Van 5 augustus tot en met 30 augustus 2019 is het voor de tiende keer weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Elden.
Oosterhout

Oosterhout

24 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Oosterhout.
Zieuwent

Zieuwent

23 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Zieuwent.
Wezep

Wezep

22 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit stratenmakersdorp Wezep helemaal in de kop van Gelderland.
Stokkum

Stokkum

21 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Stokkum in het Montferland.
Noordijk

Noordijk

20 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Noordijk bij Neede, in het noorden van de Achterhoek.
Appeltern

Appeltern

17 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Appeltern.
Bekveld

Bekveld

16 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Bekveld, een buurtschap in Hengelo.
Vuren

Vuren

15 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Vuren.
Heteren

Heteren

14 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Heteren.
Heerewaarden

Heerewaarden

13 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Heerewaarden, dorpje gelegen tussen Maas en Waal.
Beemte Broekland

Beemte Broekland

10 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Beemte Broekland bij Apeldoorn.
Varssel

Varssel

9 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Varssel, buurtschap in Hengelo.
Harskamp

Harskamp

8 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Harskamp op de Veluwe.
Meteren

Meteren

7 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Meteren, mooi dorpje in de Betuwe.
Miste

Miste

6 augustus 2018 16:20 - 17:00 Van 6 augustus tot en met 24 augustus 2018 is het weer Zomer in Gelderland! Angelique Krüger presenteert elke dag een live show vanuit een dorp of buurtschap in Gelderland. Vandaag komt Zomer in Gelderland live vanuit Miste, buurtschap in Winterswijk.
Halle-Heide

Halle-Heide

25 augustus 2017 16:20 - 17:00 Finale van de live spelshow. Vanaf 7 augustus reisde Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag is de zinderende finale bij het Heidehuus in Halle-Heide. Wie wint de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Geesteren

Geesteren

24 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we op het Kerkplein in Geesteren. Wint Geesteren de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Empe

Empe

23 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Dorpshuis Het Oorveld in Empe. Wint Empe de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Hulhuizen

Hulhuizen

22 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Sport- en speelterrein Hulhuizen. Wint Hulhuizen de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Oostendorp

Oostendorp

21 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij de Prins Willem Alexanderschool in Oostendorp. Wint Oostendorp de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Ederveen

Ederveen

18 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Dorphuis de Zicht in Ederveen. Wint Ederveen de titel Mooiste plaats van Gelderland?
IJzendoorn

IJzendoorn

17 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Dorpshuis Ons Tehuis in IJzendoorn. Wint IJzendoorn de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Wenum Wiesel

Wenum Wiesel

16 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij de Wenumse Watermolen in Wenum Wiesel. Wint Wenum Wiesel de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Haarlo

Haarlo

15 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Café Prinsen in Haarlo. Wint Haarlo de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Gameren

Gameren

14 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Voetbalclub GVV '63 in Gameren. Wint Gameren de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Voorthuizen

Voorthuizen

11 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we op het Bunckmanplein in Voorthuizen. Wint Voorthuizen de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Puiflijk

Puiflijk

10 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Dorpshuis De Lier in Puiflijk. Wint Puiflijk de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Meddo

Meddo

9 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Jongerencentrum Elbekurkie in Meddo. Wint Meddo de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Nieuw Wehl

Nieuw Wehl

8 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we Elver in Nieuw Wehl. Wint Nieuw Wehl de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Zelhem

Zelhem

7 augustus 2017 16:20 - 17:00 Live spelshow. Van 7 tot en met 25 augustus reist Angelique Krüger met haar crew langs 15 plaatsen in Gelderland. Vandaag zijn we bij Sporthal De Pol in Zelhem. Wint Zelhem de titel Mooiste plaats van Gelderland?
Compilatie 2016

Compilatie 2016

5 augustus 2017 16:20 - 16:50 Terugblik op Zomer in Gelderland 2016 als opwarmer voor de nieuwe reeks die van maandag 7 t/m 25 augustus te zien is. Welke plaats wordt dit jaar de mooiste plaats van Gelderland?
Compilatie

Compilatie

28 augustus 2016 16:20 - 17:00 Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Vier weken lang gaan presentatoren Frank en Lisanne de provincie in om weer een heleboel leuke dorpen en buurtschappen te bezoeken. De grote vraag is natuurlijk: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland.
Zeddam

Zeddam

26 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Klarenbeek

Klarenbeek

25 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Oosterwolde

Oosterwolde

24 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Valburg

Valburg

23 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Wekerom

Wekerom

22 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Harreveld

Harreveld

19 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Drempt

Drempt

18 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Garderen

Garderen

17 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Beesd

Beesd

16 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Lieren

Lieren

15 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Barchem

Barchem

12 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Breedeweg

Breedeweg

11 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Nieuw-Dijk

Nieuw-Dijk

10 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Ommeren

Ommeren

9 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Kotten

Kotten

8 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Rossum

Rossum

5 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Hummelo

Hummelo

4 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Dieren

Dieren

3 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Zuilichem

Zuilichem

2 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Wehl

Wehl

1 augustus 2016 16:20 - 17:00 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
2015

2015

28 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

27 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

26 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

25 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

24 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

21 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

20 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

19 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

18 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

17 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

14 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

13 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

12 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

11 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

10 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

7 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

6 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

5 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

4 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland
2015

2015

3 augustus 2015 16:20 - 16:59 van maandag t/m vrijdag op zoek naar de mooiste plaats van Gelderland

Zomer in Gelderland

29 augustus 2014 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

28 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

27 augustus 2014 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

26 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

25 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

22 augustus 2014 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

21 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

20 augustus 2014 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

19 augustus 2014 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

18 augustus 2014 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

15 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

14 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

13 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

12 augustus 2014 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

11 augustus 2014 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

8 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

7 augustus 2014 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

6 augustus 2014 16:20 - 16:56 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

5 augustus 2014 16:20 - 16:51 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

4 augustus 2014 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

23 augustus 2013 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

22 augustus 2013 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

21 augustus 2013 16:20 - 16:56 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

20 augustus 2013 16:20 - 16:56 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

19 augustus 2013 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

16 augustus 2013 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

15 augustus 2013 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

14 augustus 2013 16:20 - 16:56 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

13 augustus 2013 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Beltrum

Beltrum

12 augustus 2013 16:20 - 16:54 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Beltrum. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Ugchelen

Ugchelen

9 augustus 2013 16:20 - 16:57 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Ugchelen. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl

Zomer in Gelderland

8 augustus 2013 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

7 augustus 2013 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Herwen

Herwen

6 augustus 2013 16:20 - 16:56 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Herwen. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Laren

Laren

5 augustus 2013 16:20 - 16:56 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Laren (gld). Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Maurik

Maurik

2 augustus 2013 16:20 - 16:54 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Maurik. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Ruurlo

Ruurlo

1 augustus 2013 16:20 - 16:54 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Ruurlo. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Loenen

Loenen

31 juli 2013 16:20 - 16:54 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Loenen. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Bredevoort

Bredevoort

30 juli 2013 16:20 - 16:55 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Bredevoort. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Dreumel

Dreumel

29 juli 2013 16:20 - 16:58 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Dreumel. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Hengelo

Hengelo

26 juli 2013 16:20 - 16:56 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Hengelo. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Vaassen

Vaassen

25 juli 2013 16:20 - 16:53 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Vaassen. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl

Zomer in Gelderland

24 juli 2013 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Lichtenvoorde

Lichtenvoorde

23 juli 2013 16:20 - 16:54 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Lichtenvoorde. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl
Dinxperlo

Dinxperlo

22 juli 2013 16:20 - 16:55 In 2013 kwam Zomer in Gelderland op bezoek in Dinxperlo. Zomer in Gelderland is een programma van Omroep Gelderland, gepresenteerd door Angelique Kruger. Meer informatie op zomer.gld.nl

Zomer in Gelderland

24 augustus 2012 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

23 augustus 2012 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

22 augustus 2012 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

21 augustus 2012 16:20 - 16:52 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

20 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

17 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

16 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

15 augustus 2012 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

14 augustus 2012 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

13 augustus 2012 16:20 - 16:57 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Compilatie

Compilatie

11 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

10 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

9 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

8 augustus 2012 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

7 augustus 2012 16:20 - 16:55 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

6 augustus 2012 16:20 - 16:58 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Compilatie

Compilatie

4 augustus 2012 16:20 - 16:53 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

3 augustus 2012 16:20 - 16:52 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

2 augustus 2012 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

1 augustus 2012 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

31 juli 2012 16:20 - 16:50 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.

Zomer in Gelderland

30 juli 2012 16:20 - 16:57 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.
Compilatie

Compilatie

28 juli 2012 16:20 - 16:54 Elke zomer presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gaan de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet. Elke plaats maakt kans om 'De mooiste plaats van Gelderland' te worden.