#Beroemd - Bondgenoten
Terugkijken

#Beroemd - Bondgenoten

Bondgenoten 11 juli 2019 17:35 - 17:45

In het nieuwe programma #Beroemd volgen we bekende YouTubers uit Gelderland. Duizenden jongeren bekijken wekelijks nieuwe filmpjes van deze genoemde influencers. Maar wat is YouTube eigenlijk en waarom is de jeugd hier zo in geïnteresseerd? En hoe kan het dat de bekende koppen er ook nog geld mee verdienen? Misschien zijn de jongeren voor jou onbekend, maar voor vele anderen zijn deze provinciehelden een groot voorbeeld!

YouTuber Obada

YouTuber Obada

4 juli 2019 17:35 - 17:45 In het nieuwe programma #Beroemd volgen we bekende YouTubers uit Gelderland. Duizenden jongeren bekijken wekelijks nieuwe filmpjes van deze genoemde influencers. Maar wat is YouTube eigenlijk en waarom is de jeugd hier zo in geïnteresseerd? En hoe kan het dat de bekende koppen er ook nog geld mee verdienen? Misschien zijn de jongeren voor jou onbekend, maar voor vele anderen zijn deze provinciehelden een groot voorbeeld!
YouTuber Nina Schotpoort

YouTuber Nina Schotpoort

27 juni 2019 17:35 - 17:45 In het nieuwe programma #Beroemd volgen we bekende YouTubers uit Gelderland. Duizenden jongeren bekijken wekelijks nieuwe filmpjes van deze genoemde influencers. Maar wat is YouTube eigenlijk en waarom is de jeugd hier zo in geïnteresseerd? En hoe kan het dat de bekende koppen er ook nog geld mee verdienen? Misschien zijn de jongeren voor jou onbekend, maar voor vele anderen zijn deze provinciehelden een groot voorbeeld!
YouTuber Koen Weijland

YouTuber Koen Weijland

20 juni 2019 17:35 - 17:45 In het nieuwe programma #Beroemd volgen we bekende YouTubers uit Gelderland. Duizenden jongeren bekijken wekelijks nieuwe filmpjes van deze genoemde influencers. Maar wat is YouTube eigenlijk en waarom is de jeugd hier zo in geïnteresseerd? En hoe kan het dat de bekende koppen er ook nog geld mee verdienen? Misschien zijn de jongeren voor jou onbekend, maar voor vele anderen zijn deze provinciehelden een groot voorbeeld!
YouTuber Mats van der Graaf

YouTuber Mats van der Graaf

13 juni 2019 17:35 - 17:45 In het nieuwe programma #Beroemd volgen we bekende YouTubers uit Gelderland. Duizenden jongeren bekijken wekelijks nieuwe filmpjes van deze genoemde influencers. Maar wat is YouTube eigenlijk en waarom is de jeugd hier zo in geïnteresseerd? En hoe kan het dat de bekende koppen er ook nog geld mee verdienen? Misschien zijn de jongeren voor jou onbekend, maar voor vele anderen zijn deze provinciehelden een groot voorbeeld!