I Love De Achterhoek - Arnhem
Terugkijken

I Love De Achterhoek - Arnhem

Arnhem 24 november 2020 17:20 - 17:45

Een bezoekje aan de hoofdstad van onze provincie mag natuurlijk niet ontbreken in het avontuur van Frans Miggelbrink en Willem te Molder. Ze bekijken Arnhem van boven vanaf het glazen balkon van de Eusebiuskerk. En voor de gelegenheid trekken Frans en Willem hun voetbalkloffie uit de kast, ze krijgen een cursus stadion spreken. 'The Killer' Willem te Molder trapt ze allemaal in het doel. En hoe is het om in Arnhems icoon, de trolleybus, te rijden? Tot slot, een stad zonder daklozen bestaat helaas niet. Daklozenmoeder Tonnie ontfermt zich al jaren over hen.

De generatiekloof in sport: Van boerengym tot virtueel sporten

De generatiekloof in sport: Van boerengym tot virtueel sporten

7 april 17:15 - 17:45 Deze week is het thema sport aan de beurt. Frans en Willem brengen een bezoek aan de RKJB in Groesbeek. De Rooms Katholieke jonge boeren. Jong zijn ze al lang niet meer, maar nog wel fit. Want ze komen wekelijks bij elkaar om te bewegen. Verder wordt de conditie op de proef gesteld tijdens een lesje spinning 2.0. En tot slot gaan de mannen exergamen, een combinatie van sport en gamen.
De generatiekloof in muziek: Van harmonie tot K- Pop

De generatiekloof in muziek: Van harmonie tot K- Pop

31 maart 17:15 - 17:45 Een nieuw seizoen van 'I love de Achterhoek.' Deze keer duiken Frans en Willem in de generatieverschillen. Deze eerste aflevering gaat over muziek, en wat er allemaal is veranderd. Ging je vroeger bij de harmonie, nu leren jongeren muziek maken achter de computer. Frans en Willem gaan naar de Dutch Dj school en transformeren een nummer van Boh Foi Toch naar een danceplaat. Ook gaan ze helemaal op in K- Pop, Koreaanse muziek. En doen mee aan een random dance: ken je het dansje? Dan doe je mee. Een hit op social media.
Wat te doen met je pensioen? Aflevering 8

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 8

20 mei 2023 17:15 - 17:45 Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in deze serie van 'I love de Achterhoek' op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Achtbanen bedienen, kaartjes scannen. Harry en Frans gingen na hun pensioen aan de slag bij een pretpark. De 80- jarige Co Lasscher uit Doesburg won onlangs het NK gewichtheffen. Frans en Willem steken de handen uit de mouwen bij de voedselbank Oost- Achterhoek. En meerijden als bakkenist in een zijspan, dat wil Willem heel graag nog in zijn leven doen. Wordt geregeld!
Wat te doen met je pensioen? Aflevering 7

Wat te doen met je pensioen? Aflevering 7

13 mei 2023 17:15 - 17:45 Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in deze serie van 'I love de Achterhoek' op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Hoe is het om als naaktmodel te poseren? De 81-jarige Ingrid Noordberger doet het al jaren. En wat is ploggen? Joggen en afval verzamelen, Frans en Willem doen mee. En wilde je altijd al bij de politie werken? Doe het tijdens je pensioen, ze zoeken vrijwilligers. Op de bucketlist van Frans staat: Een reisje langs de Rijn! Een wens die in vervulling gaat.