Linda breekt UIT! - #32 Linda doet auditie voor The Passion in Doetinchem
Terugkijken

Linda breekt UIT! - #32 Linda doet auditie voor The Passion in Doetinchem

#32 Linda doet auditie voor The Passion in Doetinchem 8 april 2022 16:00 - 16:10

Het is bijna Witte donderdag. De dag van het grootste muzikale tv-spektakel over de laatste uren van Jezus. The Passion! Het evenement is dit jaar voor het eerst in De Achterhoek! En iedereen krijgt een kans om mee te doen, want ze zoeken zangtalent. In Linda breekt UIT! laat Linda zien wat er allemaal te doen is in Gelderland. Deze week gaat Linda auditie doen voor The Passion! Lukt het haar om zonder zangervaring een rol in deze mega-productie te bemachtigen? Ze mag in ieder geval een kijkje nemen op de set tijdens een repetitie met Jezus (Soy Kroon). Als ze Dennis Weening (Judas) tegen het lijf loopt, vraagt ze meteen even om wat zangtips. Hij heeft tenslotte ook weinig zang-ervaring. Ze worden onderbroken door producent Jacco Doornbos. Hij heeft de auditie van Linda bekeken en heeft slecht, maar ook goed nieuws voor haar.

Op fietsvakantie #4 Wild Kiek'n in de Achterhoek

Op fietsvakantie #4 Wild Kiek'n in de Achterhoek

6 augustus 17:15 - 17:45 Op dag 4 fiets ik van Kootwijk naar Aalten. Ik pak een deel van de 'Silo Art Tour' mee, bezoek voor het eerst van m'n leven een follybos en ga op Safari in de Achterhoek. Het is de langste route tot nu toe dus als ik de kans krijg om een stukje af te snijden doe ik dat ook.
Op fietsvakantie #3 Kamperen bij de boswachter tussen de wolven

Op fietsvakantie #3 Kamperen bij de boswachter tussen de wolven

5 augustus 17:15 - 17:45 De zomer komt eraan! Daarom ga ik op fietsvakantie. Op dag 3 fiets ik van Doornspijk naar Kootwijk. Onderweg stop ik o.a. bij het verscholen dorp, doe ik een lesje geitenyoga, bezoek ik Jan de Hoop en ga ik kamperen bij de boswachter tussen de wolven...Of ik er een gehoord of gezien heb? Bekijk hier de video.
Op fietsvakantie #2 'Hoe is het om te slapen bij vrienden op de fiets?'

Op fietsvakantie #2 'Hoe is het om te slapen bij vrienden op de fiets?'

30 juli 17:15 - 17:45 Op dag 2 fiets ik van Winssen naar Doornspijk, een route van 79 kilometer. Dat is natuurlijk vragen om problemen. Helemaal voor een onervaren fietser zoals ik. Ik krijg zadelpijn, word overvallen door regen en de batterij van m'n elektrische fiets is bij 65 kilometer leeg. Hoe zorg ik ervoor dat ik toch in Doornspijk beland? Daar slaap ik namelijk bij 'Vrienden op de fiets'. Een goedkope en gastvrije manier van overnachten. Wil je weten hoe het werkt of wil je zien hoe ik mezelf in het zweet werk en wie en wat ik allemaal tegenkom tijdens mijn tweede etappe?
Op fietsvakantie #1 'Is Gelderland een snorkelparadijs?'

Op fietsvakantie #1 'Is Gelderland een snorkelparadijs?'

29 juli 17:15 - 17:45 De zomer komt eraan! Daarom ga ik op fietsvakantie. Op zoek naar de mooiste plekken in Gelderland en de leukste dingen om te doen. Op dag 1 bezoek ik kasteel Doornenburg, Fort Pannerden mee en ga ik snorkelen onder de rook van Nijmegen. En ik slaap bij de 91 jarige Annie. Als tegenprestatie help ik haar op haar werk. Werk?! Ja, deze dame is nog steeds niet met pensioen! Wil je weten wat zij doet of welke beesten ik ben tegengekomen tijdens het snorkelen? Bekijk dan hier mijn fietsavontuur.