Misstand? Tip Omroep Gelderland

Omroep Gelderland heeft een onderzoeksredactie die misstanden aan het licht brengt. Kent u zo'n verhaal en wilt u dat dat wordt aangekaart? Dan kunt u contact met ons opnemen. Hieronder leggen wij uit welke mogelijkheden u heeft. Voor onderzoek is het vaak handig om documenten te hebben: heeft u mails of verslagen die uw tip onderbouwen, dan zijn wij daar enorm mee geholpen.

Vaak hebben wij nog vragen na het krijgen van een tip. Die vragen helpen ons om sneller en beter te onderzoeken wat er precies aan de hand is. Het is daarom fijn als we met u in contact kunnen komen. Dat doen we uiteraard altijd discreet en vertrouwelijk. Het helpt ons dus als u een telefoonnummer of e-mailadres geeft waarop we u kunnen bereiken.

Onderstaande kanalen zijn alleen bedoeld voor tips voor de onderzoeksredactie. Voor suggesties of andere opmerkingen kunt u terecht op onze contactpagina.

Hoe kunt u ons tippen?

Email

De makkelijkste manier om een tip met Omroep Gelderland te delen is met een e-mail. Dat kan via research@gld.nl

Let op: e-mails zijn herleidbaar, bijvoorbeeld als u het vanaf uw werkcomputer verstuurt. Doe het daarom het liefst op een veilige manier, bijvoorbeeld vanaf uw privécomputer.

Post

U kunt ons ook een brief en/of documenten toesturen met de post. Doe dat dan naar:

Onderzoeksredactie
Omroep Gelderland
Postbus 747
6800 AS, Arnhem

Publeaks

Wilt u zo veilig mogelijk tippen? Gebruik dan Publeaks. Tippen kan via deze link. Het is aan te raden als u deze pagina bezoekt via de Tor-browser. Deze kunt u gratis downloaden. Meer informatie en uitleg over Publeaks vindt u hier.

Wat gaan we met uw tip doen?

We nemen alle tips die wij binnen krijgen serieus, maar kunnen niet beloven dat we er iets mee doen. Als u een manier heeft achtergelaten om in contact te komen houden we u in ieder geval op de hoogte.