liveblog | 16 maart

Vitesse schiet weinig op met gelijkspel tegen Almere

Degradatie, financiële malaise en het intrekken van de licentie. Het dreigt allemaal voor Vitesse. En de Arnhemmers hebben op de valreep nog een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Almere City.
Laatst bijgewerkt: 16 maart, 23:35 uur
23:35

Sturing: we hebben een eindsprint nodig

Edward Sturing beseft dat Vitesse niet veel opschiet met slechts een punt. "We speelden ook niet best, ik was ook behoorlijk kwaad over de eerste helft. In de slotfase kwamen we nog terug en zat er zelfs nog meer in. Maar dan zit het ook niet mee. We moeten nu twee keer meer winnen dan de concurrenten in nog maar acht wedstrijden. Een flinke opgave, maar ook een uitdaging. We geven het zeker niet op. We zullen wel een flinke eindsprint nodig hebben."
Edward Sturing na afloop
Edward Sturing na afloop
22:56

Het blijft 1-1

En daar schiet Vitesse weinig mee op. De ploeg staat nog steeds vijf punten achter op RKC en Excelsior. Dat betekent dat Vitesse in acht wedstrijden twee keer meer moet winnen dan beide concurrenten om ze in te halen. Een zware opgave gezien het programma met onder meer AZ, PSV en Ajax als tegenstanders.
22:53

Almere ook nog gevaarlijk

Het blijft oppassen op de counter. Overigens schiet Vitesse met een gelijkspel ook weinig op.
22:50

Nog twee kansen

Eerst stuit Kozlowski op de doelmen en even later raakt Hadj-Moussa de lat. De 2-1 hangt in de lucht. Nog zes minuten extra tijd.
22:48

Daar is dan de gelijkmaker

Uiteraard is het Anis Hadj-Moussa die scoort, nadat hij weer een knappe actie heeft.
De doelpuntenmaker loopt snel terug na de 1-1
De doelpuntenmaker loopt snel terug na de 1-1
22:45

Oroz

Kan de Oostenrijkse Kroaat het verschil nog maken?
Dominik Oroz
Dominik Oroz