Sport

Wedstrijd De Graafschap - Jong PSV last minute afgelast

Het veld van De Graafschap is onbespeelbaar door de regen vrijdag
Het veld van De Graafschap is onbespeelbaar door de regen vrijdag © De Graafschap media
DOETINCHEM - Het laatste thuisduel van 2023 tussen De Graafschap en Jong PSV is op het laatste moment afgelast. Het veld op De Vijverberg in Doetinchem is door de hevige regenval in de middag alsnog afgekeurd.
Het vele water dat vooral in de late middaguren is gevallen, zorgt ervoor dat het veld niet bespeelbaar is. Scheidsrechter Vereijken keurde het veld en besloot snel om het duel af te gelasten.

Tweede keer

Het is al de tweede keer in korte tijd dat een wedstrijd van De Graafschap last-minute niet doorgaat. Ook het duel met FC Dordrecht van 27 november kon door een zompig veld waarop de bal nauwelijks rolde niet gespeeld worden.
Ook vrijdagavond was weer een fikse tegenvaller. Jong PSV was al vanuit Eindhoven in Doetinchem aangekomen en De Graafschap heeft kosten moeten maken om alle voorbereidingen voor een wedstrijd te treffen. Wanneer het duel nu wordt gespeeld, is nog onduidelijk.

Kaarten blijven geldig

Gekochte kaarten blijven geldig voor het moment dat de wedstrijd ingehaald wordt. De spelers van De Graafschap, die uiteraard ook al op het stadion waren, hebben nu iets eerder vakantie. De trainingen worden hervat op 3 januari. In de eerste divisie staat De Graafschap vierde.