Sport

Wat staat er op het verlanglijstje van NEC-trainer Meijer?

Het verlanglijstje van de trainer
Het verlanglijstje van de trainer © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - NEC is nog niet klaar voor de start van de competitie. De club is nog op zoek naar versterking.
Trainer Rogier Meijer heeft nog wel een wensenlijstje. "Er moeten nog zeker drie spelers bij. Twee voorin, een spits en een buitenspeler. En ook achterin zoeken we nog versterking. Er wordt aan gewerkt, het is een proces dat al langer duurt. De markt loopt tot 1 september. Ik heb ze liever morgen, maar je hebt te maken met financiën en met andere clubs."
"Voorlopig richt ik mij op het elftal dat hier is. We beginnen tegen FC Twente. Dat zal niet makkelijk worden, maar we moeten zorgen dat we er klaar voor zijn. De ploeg is fitter geworden in de voorbereiding. De spelers die erbij zijn gekomen, zijn beter gewend."
Oussama Tannane zet aan voor een actie
Oussama Tannane zet aan voor een actie © Broer van den Boom
En Meijer kan werken met Oussama Tannane. "Dat gaat uitstekend. Oussama is een liefhebber. Hij verwacht veel van zichzelf, maar ook van anderen. Hij is een echte winnaar. Hij is fit en het gaat goed. Ik merk niks van een reputatie die hij heeft. Dat is uit het verleden en dat heeft allemaal niet zoveel zin. Hij past goed in de groep. Hij wil heel graag, hij wil zich bewijzen en hij wil winnen."