Sport

Eigen talent Neghli krijgt en pakt kans bij De Graafschap

Camiel Neghli doet het goed de laatste weken
Camiel Neghli doet het goed de laatste weken © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Hij debuteerde onder Mike Snoei en maakte meteen indruk, maar speelde daarna nauwelijks. Reinier Robbemond zag hem niet staan, maar onder Jan Vreman is Camiel Neghli opeens een vaste waarde bij De Graafschap. De linkspoot ontwikkelt zich tot een ware smaakmaker.
Met twee doelpunten, vorige week tegen Helmond Sport, toonde hij opnieuw zijn talent. "Ik zit er wat lekkerder in. Die goals helpen dan ook mee. Ik kan vanuit de tweede lijn de diepte zoeken. Dan hebben we als team ook meerdere opties."
De Graafschap zit niet in een fijne positie
Neghli is blij dat hij eindelijk kan laten zien wat hij kan. "Voor mijzelf is dit heel fijn, zeker als je het vergelijkt met de eerste helft van het seizoen. Ook voor andere jonge jongens, die nu sneller een kans krijgen. Je hoeft het niet overdreven te laten zien. Ik kom het best tot mijn recht als één van de twee voorste middenvelders."
Camiel Neghli van De Graafschap
Camiel Neghli van De Graafschap © Omroep Gelderland
De aanvallende middenvelder weet dat De Graafschap er niet goed voor staat. Het hangt af van puntenverlies van andere ploegen of de play-offs om promotie nog worden gehaald. "We zijn afhankelijk van concurrentie, maar we gaan ervoor om door te gaan tot eind mei. We hadden er al lang moeten zijn, dus dit is wel vervelend. We hadden in principe voor promotie moeten spelen. Dat is niet gelukt en dan moet je vol voor de play-offs gaan, dus dat valt tegen dat het nog niet is gelukt."