Sport

Meijer wil met NEC ver komen in de beker

Rogier Meijer kijkt naar de training
Rogier Meijer kijkt naar de training © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Rogier Meijer gunt wat basisspelers bij NEC rust in de bekerwedstrijd tegen Groningen. Maar dat zegt niets over de ambities van de trainer in het toernooi.
Echte cupkoorts is er nog niet in Nijmegen. "Die moet nog een beetje komen. We willen wel graag door. De volgende wedstrijd is in ieder geval thuis. Maar eerst Groningen. We hebben er wel zin in."
NEC gaat rouleren in de beker
NEC won in de competitie heel eenvoudig met 3-0 van FC Groningen. "Maar dat was een andere fase van de competitie. Wij denken dat het wel een ploeg is waartegen we kunnen voetballen. We krijgen weinig goals tegen. We hebben een goede organisatie en dat geeft wel rust."
Jordy Bruijn moest er al snel uit tegen Heracles
Jordy Bruijn moest er al snel uit tegen Heracles © Broer van den Boom
NEC is niet compleet en Meijer gaat ook flink rouleren. "Jordy Bruijn is er niet bij. Die is afgelopen zaterdag uitgevallen en heeft ook nog niet getraind. Hij heeft behoorlijk wat last van zijn hoofd. Verder kijken we hoe iedereen er fysiek voorstaat. Vukovic zal sowieso keepen en verder gaan we puzzelen om tot een samenstelling te komen. Uiteindelijk vind ik dat iedereen bij ons kan spelen."