Sport

Edwin Linssen per direct weg bij De Graafschap

Edwin Linssen is vertrokken uit Doetinchem.
Edwin Linssen is vertrokken uit Doetinchem. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Edwin Linssen is per direct vertrokken bij De Graafschap. De assistent-trainer wordt vervangen door Mees Siers. Siers is op dit moment actief als jeugdtrainer bij de O17 van De Graafschap.
Linssen gaat als assistent–trainer aan de slag bij Roda JC. "Edwin heeft altijd de wens gehad om als staflid te gaan werken bij een Limburgse club, die kans kwam nu voorbij", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de website van de Superboeren.
"Hij kan bij Roda JC een meerjarig contract tekenen, terwijl zijn contract in Doetinchem loopt tot het einde van het seizoen. Wij wilden hem deze kans niet ontnemen. Met Mees Siers hebben wij een vervanger gevonden die De Graafschap door en door kent. Hij heeft hier nog met Reinier Robbemond samen gespeeld. Wij bedanken Edwin en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."
“Ik ben De Graafschap dankbaar dat ik deze kans mag pakken. Naast dat dit een mooie volgende stap in mijn trainerscarrière is, kan ik nu ook vaker bij mijn familie in Limburg zijn. Ik wil de spelers, staf, collega’s op kantoor, supporters en sponsoren bedanken voor de mooie periode in Doetinchem en wens iedereen veel succes en gezondheid”, aldus Linssen.