Sport

Marquez geniet van de nul achterin bij NEC

Ivan Marquez is ziek
Ivan Marquez is ziek © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Hij is de Spaanse furie van NEC. Ivan Marquez speelde tegen Heracles weer vol passie en was mede verantwoordelijk voor de nul achterin.
Dat leverde een punt op voor NEC. "Het is de eerste wedstrijd van dit jaar en we hadden echt wel kansen om te winnen. Maar we hebben nu een clean sheet. Ik had liever drie punten gewild, maar ik kan wel leven met een puntje."
NEC speelt doelpuntloos gelijk
Marquez knalde er af en toe fel in, zoals zo vaak. "Ja, zo wil ik spelen. Dat is mijn stijl, al wil ik voetballend ook wat toevoegen. Maar ik laat me graag zien in de defensie. Alweer de nul achterin, dat is ons dit seizoen al vaak gelukt. We staan verdedigend heel goed."
De Spanjaard speelt ondanks de kou met korte mouwen. "Ik heb het echt niet koud, ik kan daar goed mee omgaan. In Polen was het veel kouder, dus dit stelt niks voor. Dit is geen serieuze kou", lacht Marquez.
Ivan Marquez heeft plezier
Ivan Marquez heeft plezier © Omroep Gelderland
"Nu willen we in Groningen winnen voor de beker. Dat is echt een doel van ons, want we gaan voor de beker. We zijn er klaar voor. We kunnen een ronde verder komen als we op deze manier verdedigen."