Sport

Jhon van Beukering wordt herenigd met zijn broer Dennis bij MASV

Jhon (rechts) en Dennis van Beukering.
Jhon (rechts) en Dennis van Beukering. © Omroep Gelderland
VELP - Ze werken bij voorkeur samen en dat gaat ook weer gebeuren. Jhon en Dennis van Beukering zijn volgend seizoen de trainers van de Arnhemse amateurclub MASV.
Jhon van Beukering, oud-speler van Vitesse, De Graafschap en NEC, traint nu nog Veluwezoom in Velp. "Maar dat ligt stil door corona. Ik train wel de jeugd onder 17, we zijn dinsdag weer begonnen. Maar het is afwachten wanneer we weer wat mogen doen met het eerste elftal. Misschien weten we morgen meer."
Eigenlijk wilde de oud-spits na dit seizoen even stoppen. "Maar toen kwam MASV, een mooie eersteklasser. Daar kan ik weer samen met Dennis werken. Hij heeft ook even niks gedaan in het voetbal, dit vinden wij een mooie kans. We gaan een fris, jong team neerzetten. We hebben echt zin om er wat van te maken."
De broers werkten voor het laatst samen in de jeugd van Go Ahead Eagles. "Het ging lekker. We verloren maar één van de zeven wedstrijden en kropen net naar de top, toen corona ertussen kwam. Daarna ben ik naar Veluwezoom gegaan. Dat wil ik nu eerst goed afsluiten."